Sari la conținut

Lista concursuri forex

arcond

Postări Recomandate

Probabil ca cel mai bun moment cand sa te dotezi cu un Mercedes S600 este acela in care ti se ofera un astfel de premiu :

forex[/acronym]-mmcis.ru/promo/?text1#text1]Суперакция "Мечты сбываются!" от FOREX MMCIS group

Poti opta si pentru varianta de rezerva - un cec de 500000$ .

Iote criza ! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un nou concurs saptamanal , o noua provocare :

http://www.fxclub.com/weekend-contest-regist-en

Pana la castigarea unui astfel de concurs , poate totusi va incanta un nou cont real de 50$ :

http://www.avetrade.com/forex_bonus/1000.php

O sansa rara ( in aceste vremuri ! ) , pentru toti doritorii , de a valorifica in modul cel mai stralucit si cu maximum de adrenalina cunostintele acumulate .

Bafta !

Editat de arcond
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderators
Offtopic

de pe pagina de web ai acestora din urma (la care by the way, nu e nika free, tre sa depui 500 de parai ca sa iei cei 25, deci aia 10% de la liteforex ori alti broker e de fapt duble :))

sublinierea din text imi apartine

The eFOREX management team has over 75 years of combined experience in the forex and online trading. This experience has allowed eFOREX to develop a vast knowledge of the markets and the needs of traders; all of which translates into a proven success formula for our clients and partners.

bhuaaa ha ha ha, pai cred ca noi astia de pe vamist, toti la un loc, avem "combined experience" mult mai mare... sunt cel putin vo 100 de useri aici, intre cei 4000 (ori or fi mai multi acum) care au macar un an de experienta... deci putem sa schimbam pagina de titlu a forumului si sa spunem "comunitatea romanesca cu peste 100 de ani de experienta combinata in forex"...

din pacate aici e ca la soferie, acum vreo 10 ani cand mi-am luat carnetul de conducere tailandez, un prieten mi-a spus ca in tailanda "devii sofer abia dupa vo 100 de mii de km parcursi". Pentru ca in perioada asta intalnesti tot felul de situatii, ambuteiaje de trafic, accidente, pene de cauciuc, inveti cum sa "deal" cu politistii si cu partenerii de trafic, inveti cum sa tratezi cu companiile de asigurari (cand lasi masina in parcare si o gasesti cu farul spart, ori cand te pupi in cur cu altu, tu pe el sau el pe tine, si trebuie sa repari stopuri si faruri, etc), ai parte de pene de motor si tre sa stai sa explici la curiosii care se aduna buluc ca "nu, nu ai nevoie de ajutor, tocmai ai sunat la servis", ori "nici o problema, e fierbinte, tre sa sa raceasca" (asta e cel mai frecvent cand mergi cu aerul conditionat la maxim si afara sunt 48 de grade, la inceput eram oarecum frustrat, cand mi s-a oprit prima data eram chiar ingrijorat, dar apoi am vazut masini bengoase, merţane, audi, etc cu capotele ridicate pe marginea drumului in luna aprilie a fiecarui an, si mi-a trecut... daca ĂIA stau pe margine cu giuvaierurile lor, eu la rabla mea ce pretentii sa am?).

daca iei 1000 de soferi incepatori, fiecare cu cateva sute de km parcursi, nu inseamna ca ai un sofer cu peste cateva sute de mii de km-experienta.

in forex e exact la fel, chiar citeam undeva ca cei mai multi traderi de pe strada cu zidul care "sucombă" ca traderi, practic "mor" rostind rostind ceva de genul "eu situatie ca asta pe piata nu am mai vazut de cand tranzactionez". In 2, 3, 5, 14 luni de trading nu poti sa spui ca "gata, am vazut tot ce poate piata sa faca, de acum sunt trader bazat". Piata iti poate arata in orice moment ca inca nu ai vazut nimic.

Eu dupa peste 300 de mii de km parcursi in cei 10 ani de soferie, inca gasesc situatii in care nu stiu cum sa ma descurc, de exemplu imi aduc aminte ca pe la sf anului trecut, l-am claxonat pe unu si mi s-a blocat claxonul, urla de nebun si nu stiam ce sa fac, pur si simplu m-am blocat si eu, am tras pe stanga (aici se circula pe stanga) si i-am dat vreo trei pumni. L-am desfacut cand am ajuns acasa, avusese in interior (in topul volanului) niste burete, cand apesi pe volan se face un contact si claxoneaza, apoi buretele ala impinge inapoi "palaria" volanului, ca nu stiu cum sa ii zic. Problema era ca buretele ala de 15 ani de cand e masina, se uscase si mai era doar un fel de praf inauntru, i-am pus altu dintr-o bucata de cutie de ambalaj si acum merge ţapăn. Imi aduc aminte ca imediat se adunasera vo 10 tailandezi dornici sa ajute, ei sunt foarte saritori de felul lor, daca ai de exemplu dificultati la parcare, intotdeauna cel putin un pieton se opreste din drumul lui si iti da indicatii cum sa parchezi.

Editat de tradelover
Link spre comentariu

Baieti, incepe etapa a 2-a din Marea Cursa InstaForex.

Am scormonit un pic pentru cei interesati: Concurs forex intre conturi DEMO. Concursul are 4 etape si o finala. Premiile incep de la 3000USD/etapa.

Perioadele de desfasurare a fiecarei etape sunt urmatoarele:

- 31.05.2010-25.06.2010;

- 02.08.2010-03.09.2010;

- 04.10.2010-29.10.2010;

- 29.11.2010-31.12.2010.

Perioadele de inregistrare pentru fiecare etapa sunt urmatoarele:

- 05.04.2010-30.05.2010;

- 31.05.2010-01.08.2010;

- 02.08.2010-03.10.2010;

- 04.10.2010-28.11.2010.

Fond total de castiguri - 46400.00 USD.

Perioada Marii Finale: 30.01.2011 - 25.02.2011.

Sursa> http://www.instaforex.ro/3_Concursuri.html. :biggrin: ne intalnim acolo CJ77LAW

Link spre comentariu

si-au cam schimbat politica. inainte contul demo era valabil pe perioada nelimitata. mie mi l-au dezactivat dupa cateva zile de trading, i-am contactat mi-au spus ca mi-l mai prelungesc inca 3 zile... zis si facut am continuat sa fac trading si apoi am primit mailul asta post-2415-057162200 1280242216_thumb.png

mi-am deschis cont si apoi nu am auzit nimic de la ei. am incercat pe live chat de 3 ori si nici un raspuns, apoi mi-am schimbat numele din cel real in Fernando Lopez cu o alta adresa de mail la chatul online si in 3 secunde am primit raspuns :biggrin:

in urma discutiei cu reprezentatul companiei mi s-a dat de inteles ca noul cont deschis va fi activ doar dupa ce depun 200$ suma minima acceptata, dupa care voi primi cei 50$

Link spre comentariu

Oricum nu facei nimic la ei . tu ai castigat 50 . eu 150 si cu toate astea mi-au bagat o margine su niste loturi minime ca nu puteam cu suma aia decat 2 incercari .

Clar , e abureala doar petru a atrage clienti. Aveam 75 $ in cont si nu puteam face nici un trade .

Editat de merlyn
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.