Salut, ma numesc deos si sunt un loser(in cela mai adevarat sens al cuvantului). Citesc acest forum de vreo 5 luni, iar acum am decis sa contribui si eu cu ceva Am gasit pe un site rusesc( eu fiind din Basarabia inteleg ce zic aia pe acolo desi nu as fi vrut...) o strategie care pare destul de simpatica dar pe care nu reusesc sa o aplic din cauza catorva probleme.
Aceasa este numita scalping, dar nu presupune castiguri de 3-10 pipsi ca intr-un scalping clasic, ci castiguri de 40-50 pipsi care pt un incepator care joaca intraday sunt chiar foarte acceptabile.
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Salut, ma numesc deos si sunt un loser(in cela mai adevarat sens al cuvantului). Citesc acest forum de vreo 5 luni, iar acum am decis sa contribui si eu cu ceva
Am gasit pe un site rusesc( eu fiind din Basarabia inteleg ce zic aia pe acolo desi nu as fi vrut...) o strategie care pare destul de simpatica dar pe care nu reusesc sa o aplic din cauza catorva probleme.
Aceasa este numita scalping, dar nu presupune castiguri de 3-10 pipsi ca intr-un scalping clasic, ci castiguri de 40-50 pipsi care pt un incepator care joaca intraday sunt chiar foarte acceptabile.