Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Hai sa vedem daca am inteles cu intrare long EUR/USD M15.

Sincer ma prind mai greu de faza dar sper sa fie bine, colegii mei raxxibest si ceilalti s-au prins si cu aceasta cale ii felicit, de aceea va rog sa aveti putina rabdare cu mine.

Multumesc

post-2700-126881221994_thumb.gif

Editat de Vaxx

• Răspunsuri 155
  • Citiri 43,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Instructiuni de folosire:   1. Va recomand calduros sa folositi un cont demo de la IBFX. Acesti indicatori produc o folosire intensiva a procesorului, si dintr-un motiv numai de ei cunoscut merg cel

• Inainte de a merge mai departe, vreau sa spun pe scurt ce reprezinta pvp si vwap.   - pvp, sau peak volume price, este pretul la care s-au inregistrat cei mai multi ticks din perioada respectiva. este

• si acum un exemplu: profilul e-usd pe ziua de vineri.   ce vedem pe grafic? - pvp este la 1.3758, iar histograma albastra arata ca activitatea cea mai importanta s-a petrecut aproape de maxima zile

Imagini postate

Postat
  • Autor

vaxx, schimba intre m5 si h1 pina obtii o configuratie normala a indicatorului.

Postat

Scrat am schimbat intre M5 si H1 si nu cred ca sa intamplat nimic.

Ce sa mai fac ?

post-2700-126882186055_thumb.gif

Postat

Ce sa mai fac ?

si eu sunt in analiza , inca nu am inteles tot ! ar fi bine daca ar face un videoclip cu acesti indicatori
Postat

Multumim Scrat pentru topic!

la un moment dat m-am uitat si eu peste linkurile ce le-ai pus la inceput, alea de pe Traders Laboratory dar nu am continuat cu punerea in aplicare, si eu am impresia ca daca sti volumele, ai o perspectiva in plus in forex.

Spor la pipsi si numai bine in rest.

Postat
  • Autor

poza arata ok. uneori cind deschid graficele, configuratia arata complet aiurea... fac refresh = schimb tf pe daily si inapoi pe tf pe care eram.

Ce sa mai fac ?

Postat
  • Autor

asa arata e-u la mine.

ce s-a intimplat cu ziua de azi, si unde a fost confirmarea?

ce s-a intimplat cu saptamina in curs?

care este directia pe termen scurt/mediu, conform trendului lunii martie?

post-1398-126883972161_thumb.gif

post-1398-126883975175_thumb.gif

Postat
  • Autor

da, e, eu nu-s in pas cu tehnica, n-am un astfel de soft pe laptopul meu prapadit de pe care tranzactionez si fac analiza... da sunt sigur ca va descurcati. la mine a mers de unul singur, eu nici macar n-am avut pe nimeni sa-mi explice ce si cum :D .

si eu sunt in analiza , inca nu am inteles tot ! ar fi bine daca ar face un videoclip cu acesti indicatori

Postat

Ne mai poti arata exe. de a intra in trade ?

Merci Scrat

Postat
  • Autor

de urmarit g-u.

post-1398-126884329796_thumb.gif

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.