Sari la conținut

Multi purpose trade manager.mq4


Postări Recomandate

  • Moderators

poate fi posibil asa ceva in tranzactii reale ?

 

Da. In tranzactii reale orice este posibil (vezi Milton, ATC 2008, un singur bet, triplat contul pe durata competitiei, din pacate nu a fost suficient pt premiu). Poti sa faci profit de cateva milioane pe zi timp de mai multe zile la rand (vezi Soros). Dar nu de multe ori in viata ta. Nici de multe ori in viata contului tau real.

 

Uita-te la linkul asta. Eu cred ca asta faci tu. [later edit: o faci involuntar, inconstient, adica asemeni lui Stefan atunci, ai pierdut firul strategiei si ti-ai prins urechile in MT, ori o faci la poanta ca sa razi de noi, ori esti rau intentionat si vrei sa fraieresti pe careva sa iti dea bani pe rahatul ala. end of later edit]

 

Get a life! Get real! Nu-ti mai fura singur caciula. Daca o suta de indivizi iti spun ca esti beat, probabil ca ai baut destul...

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am 2 zile de cand am bagat primul Ea pe MT4 ; nu sunt multumit de felul in care actioneaza . Nu inteleg care-i fenomenul insa este diferenta intre rezultatele backtest si cele forward. Ceea ce am observat este : indicatorul stabileste un punct de intrare , expertul executa BUY, dupa care indicatorul muta punctul de intrare in trading, uneori si cu mai mult de 40-50 pipsi; de aici si diferenta de rezultate intre teste.

Probabil ca in backtest, punctele de intrare si iesire din trading sunt stabilite cu exactitate de catre indicator.

Am citit randurile de mai sus. Nu inteleg ce vrei sa zici. De ce as fi rautacios ? Eu doar ma bucur de rezultatele pe care le afiseaza mt4. (Daca cineva mi-ar zice ca sunt beat , as crede ca e nebun, si asta pentru ca eu nu beau.Daca o lume intreaga mi-ar spune acelasi lucru ...ce sa zic ? traim intr-o lume nebuna !)

Crezi ca am trucat in vreun fel rezultatele ? ia indicatorul, pune-l sa lucreze , fa-i un backtest iar daca tu ai alte rezutate , eu ma retrag si nu va mai deranjez niciodata !

 

 

 

Asta este indicatorul :

ZigZag Pointer.mq4

Editat de Magicianul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.