- Răspunsuri 21
- Citiri 6,4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Scrat 8 postări
-
gubyiq 6 postări
-
tradelover 3 postări
-
Cityzen 3 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
man, fiecare crede ce vrea el. fanteziile mele sunt argumentate matematic, si ele ma ajuta sa fac bani. cati traderi mici crezi tu ca sunt, care tranzactioneaza cel putin un minilot? FXCM are 150 de m
-
@gubyiq In privinta bonusurilor, cred te inseli, cel putin asa am citit intr-o carte scrisa de un analist de pe Wall Street. Institutiile financiare importante, market-makerii, cum ar fi Deutche Ban
-
nu stiu daca ai citit postul meu anterior, voi mai repeta ideea cu alte cuvinte: tot ce fac acei floor traders (care by the way, sunt specie pe cale de disparitie), office traders etc. lasa o urma in
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
acuma dac-ai deschis discutia despre inchiderea h4... sa-i dau si eu. nu mai tin minte cind am postat ultima data despre subiectul asta, insa stiu sigur ca mi-am schimbat optica vizavi de aceasta perioada de tranzactionare.
problema este foarte simpla - exista o sumedenie de brokeri, fiecare avind o alta ora oficiala pe server, si fiecare afisind o alta varianta de grafice h4/daily. intrebarea este, care din ele este cea buna?
referitor la h4, opinia mea este ca nici una. perioada asta de tranzactionare nu are nici o relevanta. ar trebui mai degraba sa ne concentram pe deschiderile si inchiderile sesiunilor majore - asia/tokyo; londra; si new york. astea sunt nivelurile care conteaza.
referitor la daily, la prima vedere as zice ca ziua clasica se inchide odata cu ny. problema cu forexul insa e ca piata e deschisa 24/24, de luni pina vineri - mai exact, de la primele ordine deschise in noua zeelanda pina la ultimele ordine inchise vineri de americani. deci teoretic, nici daily n-are ce cauta in forex... si totusi, daca privim piata ca un cimp de bataie cu mai multi protagonisti, in care fiecare are un rol dominant intr-un anumit interval de timp pe parcursul unei zile, as spune ca practic, un "ciclu" complet se deschide odata cu primele ordine din noua zeelanda si se inchide odata cu ultimele ordine inchise de americani.
as fi foarte curios daca poate cineva sa faca un indicator care sa indice pe grafic nivelele de inchidere si deschidere ale sesiunilor majore.