Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 21
  • Citiri 6,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• tradelover
    tradelover

man, fiecare crede ce vrea el. fanteziile mele sunt argumentate matematic, si ele ma ajuta sa fac bani. cati traderi mici crezi tu ca sunt, care tranzactioneaza cel putin un minilot? FXCM are 150 de m

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

@gubyiq   In privinta bonusurilor, cred te inseli, cel putin asa am citit intr-o carte scrisa de un analist de pe Wall Street. Institutiile financiare importante, market-makerii, cum ar fi Deutche Ban

• nu stiu daca ai citit postul meu anterior, voi mai repeta ideea cu alte cuvinte: tot ce fac acei floor traders (care by the way, sunt specie pe cale de disparitie), office traders etc. lasa o urma in

Postat
  • Autor

"master the markets" de tom williams. cred c-am pus linkul undeva pe forum...

cartea explica de ce volumele de tranzactionare sunt cele mai importante indicii (dar nu singurele!) si cum pot fi folosite impreuna cu actiunea pretului ca sa-ti dai seama de ce se intimpla pe fundal. din posturile mele de pina acum proabil ati inteles ca am preluat si eu ideea cu volumele insa nu strict sub forma prezentata de el in carte (care e de fapt vsa) ci am dus-o ceva mai departe.

insa nu volumele mi-au atras atentia, ci altceva. autorul pretinde ca a fost trader institutional, si descrie o serie de lucruri pe care ar trebui sa le stim cu totii: cum se formeaza si se termina un trend, cum gindesc si actioneaza profesionistii in piata, ce se intimpla de fapt cind se vineaza stopurile etc; ei bine, explicatiile lui s-au potrivit exact pe ceea ce cautam in momentul respectiv.

scrat care e cartea aia care ai citit-o?

ce alte carti mai recomandati pentru a intelege mai bine mecanismele pietelor?

Editat de Scrat

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.