Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@Dannad

Nu conta directia..asta era ideea de baza.Nu conta trendul pt ca Min(O-L,H-O)>7.Open,Low,High.

Nu cred ca aeficienta o vezi manual pt ca ai intarziere si pierzi pipsi.Poate EA pe forward test.

Editat de Mangusta

• Răspunsuri 142
  • Citiri 47k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Hai ca ma bag si eu in seama, asa, de dragul de a scrie... Imi place la nebunie sa postez pe vamist doar ca sa ma aflu in treaba si as fi vrut sa fac asta inca de la primul post de pe acest topic. Au

• ovidiubenone
    ovidiubenone

Idea este daca putem gasi un indicator sau o regula de preferat un indicator care sa dea 5 pipi pe ora, adica cand apare semnalul iei 5 profit si iesi asteptand urmatoarea ora sa faci acelasi lucru. C

• well, cand vei reusi sa faci iBars() ăla sa iți intoarcă altceva decât numărul TOTAL de bare din chart (alea 5000 sau 25 de mi pe care le-ai setat in tools/options/chart, ori mai putine daca esti pe T

Imagini postate

Postat

mangusta

Nu crezi ca strategia a dat pe minus tocmai fiindca nu tineai cont de trend?

dannad

1.Tf-ul de 1H nu cred ca e potrivit,trebuie sa cobori mai jos pt o astfel de strategie-1 min sau 5 min.

2.Mi se pare ok un obiectiv de profit de 5+spread pana la 10 pipsi dar cu un risc de max 1/1

Am incercat si eu asa ceva la inceput dar am renuntat-riscuri imense fata de frimiturile culese.

Postat

@mangusta : Am inteles. Din moment ce umbra este mai mare de 7 pips (in 85% din bare) in principiu nu mai conteaza directia (decat daca vrei neaparat un avantaj in plus; pe mine m-ar interesa :| ). Procentul de 85% poate sa creasca pana la 99% pentru TF-uri mai mari. Problema e, ca cei 7 pips nu sunt parcusi intotdeauna "dintr-o bucata".

Eu zic ca daca ai timp si rabdare poti sa intri si manual la inceputul fiecarei ore.

@denielmds : Pai asta e ideea : cu TF mai mare se mai reduce din noise. Pe TF de 5 min ai probabilitate maxima ca in 50% din cazuri sa-ti atinga SL-ul(egal cu TP-ul) de 5-10 pips. adica castiguri minus pierderi egal Zero.

Postat

Nu am timp si mai ales rabdare , plus ca e neproductiv..ca daca nu intru in secunda 0 cand se schimba bara se pierd pipsi.Oricum ar trebui setat slippageul la 0 ca daca este setar 7 ala o sa devina 7+slippage.

Tradeul manual nu este pt strategii la care conteaza timpul de reactie.

Postat

@ovidiubenone

Poate o sa fac un clip, pentru a se vedea cum se pot face 5 pips dupa un time-frame mic, dupa mai multe metode. Succes.

Postat

@ovidiubenone

Poate o sa fac un clip, pentru a se vedea cum se pot face 5 pips dupa un time-frame mic, dupa mai multe metode. Succes.

@andrei, sa faci un clip si cum se pot pierde 5 pips (sau mai multi, dupa caz)

Editat de sec

Postat
  • Autor

@ovidiubenone

Asteptam clipul si metodele si ulterior pun si eu o propunere sa imi spuneti daca are vreo seansa sa atinga obiectiv.

Asteptam... :|

Postat

Asta cam cat ar veni? 1 pip la 12 minute? ...hmmmmm, cred ca am niste ideei, bune, chiar foarte bune. Mai da-mi un pic de timp sa fac niste teste.

Am facut testele, rezultatul: la fiecare pip castigat la 12 minute, am pierdut alti 3 pips; cu alte cuvinte, la fiecare 5 pips castigati pe ora , se pierd 15 pips.

Project closed.

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Este foarte simplu. Sa zicem ca vrei sa tranzactionezi 4 ore pe zi si sa iei 5 pipsi pe ora, deci 20 pipsi pe zi. Ce-ar fi sa urmezi o strategie sanatoasa la cap, cu money management sanatos, tranzactii mai rare, dar cu probabilitate mai mare si castig potential in pips mai mare, care sa-ti dea o medie de 20 de pipsi pe zi? :|

De exemplu, daca iau o tranzactie azi care imi aduce 100 pipsi, am facut cei 5 pipsi pe ora pentru toata saptamana, asa ca restul saptamanii stau si ma uit pe grafic sau ies cu prietenii la bere. Voila, holy grail! :|

Postat
  • Autor

Este foarte simplu. Sa zicem ca vrei sa tranzactionezi 4 ore pe zi si sa iei 5 pipsi pe ora, deci 20 pipsi pe zi. Ce-ar fi sa urmezi o strategie sanatoasa la cap, cu money management sanatos, tranzactii mai rare, dar cu probabilitate mai mare si castig potential in pips mai mare, care sa-ti dea o medie de 20 de pipsi pe zi? :D

De exemplu, daca iau o tranzactie azi care imi aduce 100 pipsi, am facut cei 5 pipsi pe ora pentru toata saptamana, asa ca restul saptamanii stau si ma uit pe grafic sau ies cu prietenii la bere. Voila, holy grail! :D

Asa si ceva concret puteti spune, sau doar ...?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.