- Răspunsuri 142
- Citiri 48,3k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Magicianul 42 postări
-
deleted on request 01 15 postări
-
alxdany 11 postări
-
dirzuandreiovidiu 9 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Hai ca ma bag si eu in seama, asa, de dragul de a scrie... Imi place la nebunie sa postez pe vamist doar ca sa ma aflu in treaba si as fi vrut sa fac asta inca de la primul post de pe acest topic. Au
-
well, cand vei reusi sa faci iBars() ăla sa iți intoarcă altceva decât numărul TOTAL de bare din chart (alea 5000 sau 25 de mi pe care le-ai setat in tools/options/chart, ori mai putine daca esti pe T
-
Ok ai pus aici cateva baze foarte bune si foarte solide.Am incercat putin sa testez suport rezistenta si am ceva probleme in range(am verificat gbpjpy 5m si in range o cam iau)am incercat si o sa ince
Featured Replies
- Anterioară
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- Următoarea
- Pagina 8 din 15
- Anterioară
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- Următoarea
- Pagina 8 din 15
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Idea este daca putem gasi un indicator sau o regula de preferat un indicator care sa dea 5 pipi pe ora, adica cand apare semnalul iei 5 profit si iesi asteptand urmatoarea ora sa faci acelasi lucru. Cred ca asta ar fi bun pentru cei care nu au foarte mult timp ,joaca vreo 2 ore iau 10 pipi si se retrag. Nu este importanta paritatea dar daca are cineva solutii pentru paritati foarte volatile gen gbpjpy sa tina cont si de sprea adica semnalul sa dea spread+5 pipi.
P.S.Rog pe cei care nu au vro solutie sa se abtina din a comenta, si sa nu posteze doar de dragul de a scrie.