Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Pentru MT4 cu un EA care sa dea macar e-mail e nevoie de un VPS pentru a merge non stop si a avea uptime 100%.

Aveti asa ceva?

E cinvea interesat sa achizitioneze asa ceva la un pret de 10 eur / luna + TVA?

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 19
  • Citiri 5,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Eu am Entry Level de aici: http://www.ucvhost.com/VPS/EntryLevelVPS/EntryLevelVps.aspx   E ok..ram e liber 50% si proc sta ;a 1% tot timpul...

• Au special Forex VPS care e 12$ si Entry Level Lite Windows VPS cu 10$. Diferenta este de spatiu pe disk si ca ai instalat deja un MT4. Din punctul meu de vedere nu merita tinand cont ca nu vei ocupa

Postat
  • Autor

Prefer sa deschid mai multe conturi micro de MT4 decat 1 pe platforma proprietara cu 2000$

12$/luna oricum sunt bani de tigari pentru cont de 2000$

Postat
  • Autor

De ce?

Chiar crezi ca brokerii au intrat in afaceri cu hosting si servere?

Eu nu cred...Doar au subcontractat unui tert.

Intotdeauna voi prefera o firma specializata cu data center serios fata de cineva contractat cat mai ieftin de catre broker...

Fara intermediari? Garanteaza ca ai ping sub 10ms pana in server din VPS-ul lor?

Postat

Eu nu am înțeles de ce aș avea nevoie de un VPS? Dacă îmi las PC-ul să meargă 24/7 (cu UPS) ce are?

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.