Sari la conținut
Postat

Sunt incepator in forex de vreo 1 luna pe demo, problema este urmatoarea nu stiu ce sa fac cu o suma de 600 USD ce recomandati sa tranzactionez mai mult, loturi de 10 K( cu riscul de rigoare de a pierde mai mult ) sau microloturi pana in 10 K si sa mai invat cum este pe piata reala ( eu tind spre aceasta optiune deoarece vreau sa vad cum ma descurc). Pe demo timp de o luna am iesit pe puls de 20% din suma initiala cu tranzactii putine ( loturi de cel mult 100 K 200K ) problema este nush cum ar fi mai bine pe cont real. Am citit mult pe forum in acest timp, stiu care este regula cu 2% din contul real da eu zic ca daca ma duc pana in riscul 6% nu ma afecteaza asa tare :). Multumesc anticipat

• Răspunsuri 15
  • Citiri 5,4k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• La inceput nu te gandi cati bani poti sa faci, mai degraba cat esti dispus sa platesti pentru experienta de inceput(deoarece cel mai probabil e sa ii faci praf). Sfatul meu este sa astepti un an inain

Featured Replies

Postat

pe demo

Postat
Offtopic
eu pregateam deja sampania...
Postat
Offtopic
de curand am deschis cont real

Am luat un semnal de la Oltciter pe minus

Editat de Cityzen

Postat

La inceput nu te gandi cati bani poti sa faci, mai degraba cat esti dispus sa platesti pentru experienta de inceput(deoarece cel mai probabil e sa ii faci praf). Sfatul meu este sa astepti un an inainte sa bagi o suma de bani mai serioasa. Daca in primul an supravietuiesti pe real atunci ai trecut partea cea mai grea.

Cum zicea cineva de mai sus, nu tehnica conteaza, ci emotiile. Un an e un orizont destul de timp in care sa lamuresti aspectele psihologice ale tradingului: ce tip de trader esti, ce puncte slabe ai, cum sa te controlezi etc.

Succes!

Postat
  • Autor

Mda in mare parte aveti dreptate am cam prajit vreo 150 lei dar asa inveti... :P de acum demo... =))

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.