am_kabibi Postat Decembrie 4, 2010 Autor Postat Decembrie 4, 2010 EUR GBP. Deos, la frameuri mai mici nu am ce adauga la analiza ta. Iata am decis sa expun spre analiza varianta globala a acestei perechi. La moment mi se pare foarte atragatoare (pt trade) pt urmatorii citiva ani. Citează
flames Postat Decembrie 4, 2010 Postat Decembrie 4, 2010 sa intru si eu in polemica cu voi! oricum nu are importanta acu ca nu poate afecta cu nimic pe termen mediu deciziile de trade, dar acu fiecare cu parerea lui... 1 Citează
SHseba Postat Decembrie 4, 2010 Postat Decembrie 4, 2010 La 03.12.2010 la 13:12, 'flames' a spus: La 03.12.2010 la 10:59, 'SHseba' a spus: sal...ce platforma folosesti?....sau indicator...ma intereseaza procentul de evolutie pe timp si numarul de bare,mersi http://www.motivewave.com/overview/overview.htm --varianta trail, cu data feed din google yahoo, confirmarea 'key' vine pe mail. stie f multe chestii de AT pe ew si gann, in general cel fractalic. interesant,mersi...sa vad ce posibilitati are pt. date si pe forex...ma bag la un test Citează
flames Postat Decembrie 4, 2010 Postat Decembrie 4, 2010 hang seng, astept confirmare de short. 1 Citează
am_kabibi Postat Decembrie 6, 2010 Autor Postat Decembrie 6, 2010 La 04.12.2010 la 14:26, 'flames' a spus: sa intru si eu in polemica cu voi! oricum nu are importanta acu ca nu poate afecta cu nimic pe termen mediu deciziile de trade, dar acu fiecare cu parerea lui... Alternativa de nota 10, Maestre!!! Mai ales ca caderea de la 0.8940 poate fi numerotata usor ca impuls. Citează
gigel Postat Decembrie 8, 2010 Postat Decembrie 8, 2010 @fluturas> salut, nu se face alternanta intre valul 2 si valul patru?unda 4 mi se pare cam impulsiva, plus ca se suprapune pe unda 1. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.