Sari la conținut

Featured Replies

Postat
Offtopic
Nu stiu daca peste tot pe forum minciuna este baza asa cum a spus mr. barbones, insa trebuie sa ii dau dreptate in privinta faptului ca aici sunt multe multe vorbe... dar faptele si rezultatele sunt mistere care probabil ar detrona cativa "profesori" de pe aici... Posted Image

Am mai spus ca ar merge un topic doar pentru statementuri intitulat "Fapte nu vorbe" dar probabil ca ar fi liniste si pace <:-P ca vezi doamne toti vor sa ramana in anonimat sa nu vada fiscul cati bani fac ei pe pietele externe prin brokeri straini :biggrin:

Respect pentru cei care au spus din start "Sunt un loser"... cu astfel de persoane ti-e mai mare dragul sa comunici ca stii ca sansele sa te minta sunt de doar 1% Posted Image

Cu stima,
Un alt loser anonim :P

Editat de sian

• Răspunsuri 20
  • Citiri 6,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• E adevarat, cand tranzactionam, nu trebuie sa ne gandim nici la bani, nici la pipsi. Scopul e doar constanta. Vroiam doar sa subliniez faptul ca nu conteaza numarul de pipsi pe care ii faci intr-o lun

• Am avut o discutie interesanta pe Skype cu un trader. Intrebandu-ma cati pipsi am facut astazi, i-am raspuns ca 30. Prin urmare, mi-a spus ca trebuie sa schimb sistemul, ca el se astepta la macar 100

• DA! asta era... frumos explicat   Iar regulile, limitele nu pot fi generale si universale, ele pot sa difere de la om la om.   Incepatorilor le recomand cartile lui Schwager unde sunt intervievati d

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.