Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Cityzen: Nu suntem Teletrade, nu cerem nici un fel de commitment inainte de terminarea cursului. Jobul de trader este unul destinat celor mai buni si celor mai pasionati.

Vaxx: Cautam traderi in continuare. In masura in care ai timp iti propun o intalnire la sediul nostru pentru a vedea ce tranzactionam, cum tranzactionam si ce presupune o colaborare cu noi.

Invitatia este valabila pentru toti cei care vor sa cunoasca mai multe despre activitatea noastra si despre pietele pe care noi tranzactionam.

• 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Postat

cum sa faci bani intr-o zi ca asta? nu poti nici macar sa-i pierzi ca lumea! sunt curios incotro o va lua...

post-6531-0-68444800-1353963640_thumb.png

Postat (editat)

3125

Bre, saptamana asta toata tendinta la vale. Pariu pe o sticla de vin ? :D

Urcarea pe D s-a finalizat azi si implicit corectia pe W, dupa umila mea parere.

Vai, ce-am gresit. Am uitat ca e o greseala sa prezici pretul.

Rectific : S-AR PUTEA !

Editat de apolo
Postat

Azi observ o tendinta de cadere la Euro, care a inceput acum cand scriu postul asta. Mai tarziu e posibil sa intram intr-o mica corectie dar azi ar putea sa fie sell toata ziua , ca si maine de altfel si poimaine. Daca nimic nu intervine, altfel, ne mulam pe trend si-l urmarim.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.