Sari la conținut

Indicator price change percent


Postări Recomandate

  • Moderators

haha, mama ce complicat e scris... face "DoubleToStr(MathPow(10, Digits)*MathAbs(MonthClPrice-MonthOpPrice)", in loc sa imparta simplu la "Points"... O fi scris de vreunul care abia se descalta in ale MT4-ului.

 

I-am adaugat vreo doua linii de cod sa scrie si variatia pe TF curent. Prezentarea grafica nu e necesara, pentru asta exista stochastic-ul (care e cam acelasi lucru, variatia procentuala a pretului, mediata pe ultimele x bare, daca il setezi pe open/close in loc de low/high este exact ceea ce calculeaza indicatorul tau).

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Imi pare rau ca din greseala, in loc sa dau reply, am dat edit si am scris peste postul tau, ramasese doar desenul tau si textul meu. Nu se mai intelegea nimic, asa ca am sters tot postul de tot. Funny ca prima data nu intelegeam ce cauta poza ta in postul meu... Eram adormit de dimineata, acum m-am mai culcat cateva ore si mi-am sculat cu forte proaspete. Din cate imi amintesc, nu spuneai mare lucru in postul acela, doar ziceai mersi, si iti manifestai nemultumirea ca scrisul este cam mic si ca nu se vede, iar replica mea era aceea ca "pai modifica marimea fontului, sa se vada din avion".

 

Acum, ca sa imi spal pacatele cu stergerea postului, am mai facut o varianta care sa afiseze textul pentru TF curent cu un font mai mare. Inca nu inteleg care e problema ta, atat pozitia cat si marimea si tipul fontului se pot schimba din parametrii externi. "Indicatorul" in sine nu e nici o scofala, doar un calcul extrem de simplu, pe care il poti face si mental...

 

Price_Percent.mq4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mersi de ajutor.

 

Nici eu nu ştiu ce caut.

 

La software-ul plus500 au integrat un "daily change in percentage of the current rate compared tot the closig rate of the last trading day" în dreptul Instrumentului (EUR/USD), iar eu vreau să ştiu dacă există un astfel de indicator şi pentru mt4 şi dacă ar fi util aşa ceva.

 

Pentru mine ar cam fi util un astfel de indicator pentru "the daily change in percentage of the current rate compared tot the closig rate of the last trading day" pentru că nu ar trebui să memorez preţul "sell" sau "buy", ci doar sunt atent la "Change".

 

Există un astfel de indicator?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Pai este exect ceea ce face indicatorul tau, adica facea asta si in versiunea initiala. Se afisau trei linii de text, una pentru daily, una pentru weekly si una pentru monthly, iar pe fiecare linie de text apare - in ordine - pretul de deschidere a zilei/saptamanii/lunii, urmat de un slash, apoi pretul curent (asta e peste tot la fel, nu era necesar sa fie afisat de trei ori, este pretul curent al pietei), apoi in paranteza patrata apar numarul de pipisi cu care a variat pretul, urmat de o bara verticala, apoi procentul care te intereseaza pe tine.

 

Ceea ce am adaugat eu, calculeaza acest procent si pe TF-ul curent, pentru ca asta cereai in primul post. Adica daca pui indicatorul pe M30, prima linie o sa iti arate variatia (in numar de pipsi cat si in procent) pretului de la deschiderea ultimei candele M30, a doua linie iti arata variatia pretului (pipsi si procent) de la deschiderea zilei, si asa mai departe.

 

In plus, textele sunt colorate cu verde/rosu, daca ai crestere/scadere. Asta e tot.

 

Acuma, cat de util este asemenea indicator sa il ai in fata tot timpul, well... asta nu pot sa spun, pentru ca eu fac aceste calcule mental. E usor pt ca tranzactionez cu preponderenta EURUSD, la care cursul e 1.2xxx, deci 120 de pipsi inseamna 1%, si de aici, in timp, iti faci un fel de tabel in mintea ta, stii automat ca 30 de pipsi inseamna 0.25%, iar 200 de pipsi este cam 1.65%, nu ai nevoie de hartie si creion pt asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 luni mai târziu...

Ma puteti ajuta si pe mine?! :)

Doresc sa descarc acest indicator (Percent Change) si sa il pun pe MetaTrader, am cautat, dar nu am gasit nimic!

Daca ma puteti ajuta si pe mine....cu un link de unde pot descarca acest indicator.....

Percent Change (Typical, 29).....ce semnificatie are ce este scris in paranteza?!

Multumesc!

Editat de Flaviu81
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.