Mi-a venit o idee foarte simpla. Sa luam eur-usd . Din 2003 sta intre 1,15 si 1,60. Presupunem ca e foarte putin probabil sa treaca peste limitele respective. Avem un cont cu 50000 $. Jucam 1:30. Cand ajunge la 1.25 buy 300k fara SL. Adica riscam 10k din aia 50k. Daca scade si pierdem cei 10k jucam imediat alti 10k, si tot asa .In total ca sa pierdem si ultimi 10k din cei 50, ar trebui sa ajunga la vreo 1,05 ceea ce zic eu sunt sanse sub 1% sa se intample.
Apoi la scos nust,ideea e ca tot ce e peste 1,25 ar fi profit. As zice sa nu ne lacomim insa la mai mult de 1000-1500 pipsi .
Voi ce ziceti,de ce nu merge? Aia cu multi bani de ce nu fac asta? ( mi-e greu sa cred ca nu s-a gandit nimeni inainte la asta )
Offtopic Am mancat niste varza calita cu carnati, ardei iute si paine de casa, apoi placinta (de casa) plus gogosi cu gem, pe langa toate ...2 beri (deocamdata)... dupa toate astea ... trebuia sa ma r
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Mi-a venit o idee foarte simpla. Sa luam eur-usd . Din 2003 sta intre 1,15 si 1,60. Presupunem ca e foarte putin probabil sa treaca peste limitele respective. Avem un cont cu 50000 $. Jucam 1:30. Cand ajunge la 1.25 buy 300k fara SL. Adica riscam 10k din aia 50k. Daca scade si pierdem cei 10k jucam imediat alti 10k, si tot asa .In total ca sa pierdem si ultimi 10k din cei 50, ar trebui sa ajunga la vreo 1,05 ceea ce zic eu sunt sanse sub 1% sa se intample.
Apoi la scos nust,ideea e ca tot ce e peste 1,25 ar fi profit. As zice sa nu ne lacomim insa la mai mult de 1000-1500 pipsi
.
Voi ce ziceti,de ce nu merge? Aia cu multi bani de ce nu fac asta? ( mi-e greu sa cred ca nu s-a gandit nimeni inainte la asta
)
Editat de wallye