- Răspunsuri 12
- Citiri 3,8k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Cityzen 7 postări
-
dirzuandreiovidiu 4 postări
-
Mangusta 1 postare
Zile populare
Most Popular Posts
-
@Cityzen Rolul oricarei informatii valide este unul pur educational nu unul de "tras cu ochiul". Trasul cu ochiul nu functioneaza suficient de bine pentru aceasta "indeletnicire", o stiu si eu si o st
-
@Cityzen Orice idee merita mai multa atentie, sincer. Problema este cum discernem pentru care sa alocam mai mult timp in studierea ei, verificarea ei, samd? Nu e vorba de o lupta de convingere, nu sun
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Andrei doar daca spectatorii nu aplauda sau nu sar in picioare asta nu inseamna ca ei nu exista. Cred ca sunt suficienti care ar urmari cu interes topicul doar ca ei nu simt nevoia sa intervina. Daca noi nu stim nimic nu prea avem ce sa postam, doar eventuale intrebari...
Tipul asta de analiza este probabil in topul forumului alaturi de Elliot Waves si daca tu esti dispus sa continui sa postezi eu tind sa cred ca interes de a citi acest topic exista de la suficienti membrii.
In pollul de la inceputul topicului 21 de persoane au votat ca sunt interesati de analzie video din aceasta perspectiva de analiza. 21 de spectatori e ceva pentru un inceput si oricum vor mai aparea multi alti curiosi care nu au nimic de pierdut daca trag cu ochiul la analizele tale.
Editat de Cityzen