Sari la conținut

Condica de reclamatii, plangeri si sugestii


Stefan

Postări Recomandate

  • Management

Nu-l am, dar asta rezolv de la birou ca stiu unde-i problema. Forumul incepe sa manance tot mai multe resurse si tre' sa maresc memoria alocata pt PHP.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Hmmm... acum am calculat cat a folosit pentru search-ul ala al tau. Problema cred ca e mai grava din moment ce vrea peste 1GB pt un simplu search. Poti sa-mi dai si mie parametrii pe care ii folosesti pentru cautare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Pur si simplu tipaream un text in fereastra din dreapta-sus. "Search section" era intotdeauna "forum". Nu folosesc (de obicei) chestii avansate de search. Poanta e ca nu am mai reusit sa reconstitui bugul, e foarte posibil sa fi fost de la măgăoaia mea, ori de la Firefox. Am citit mesajul tau acasa aseara si am reincercat pe computerul de acasa, unde aveam 3.6.04, a mers perfect. La job aveam 3.6.15 si am zis să fac un upgrade pe ala de acasa, dar a instalat 3.6.16, apărut intre timp. Search - a mers brici. Azi dimineata cand am ajuns la job, trepadusii mei IT-işti instalasera deja 4.0RC, grrrr. Search - merge brici.

 

Deci ori era de la măgăoaia mea, ori are ceva firefox 3.6.15, că sincer m-am mirat si eu de numerele alea (intotdeauna aceleasi).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Stefan, când şi-or aduce insularii aminte de conexiunea ta, poate faci ceva cu diacriticile care apar în motivaţiile date la măsline. Am eu ceva cu măslinele, stii tu, hihi... Ca să intelegi ce vreau sa zic, uită-te la profilul tău la ultimul vot pe care ti l-am dat (de test) şi spune-mi care era motivaţia, hihi (tu in mod cert ştii, dar unul care nu stie ce e ăla ascii sau unicod, o să îşi facă cruce când vede "p% u00E2n% u0103 % u015Fi p% u0103l% u0103ria e % u00EEnc% u0103l% u0163at% u0103" şi o sa zică că mi-am bătut joc de el...)

 

Si btw, sper sa nu ma uiti cu maslinele alea de pe blog (ţin mult la ele, hihi).

 

Edit

 

ha ha ce faza, a trebuit să editez si sa pun spatii după %, că altfel, după ce am postat, copy/paste-ul meu bolduit mai sus apărea normal, cu diacritice :)

 

Am făcut copy de la maslina verde de test pe care ti-am dat-o, unde apărea asa cu cifre, si cand am dat paste aici apărea cu ă, î şi ţ... grrrr, am păţit exact ca tailandezii mei, mai demult am chemat aici sus in birou nişte fete din producţie să facă niste lipituri delicate la un proiect nou, am câteva care mânuiesc letconul şi ciocanul (de lipit, măi, nu vă gândiţi la prostii!) mai ceva ca pensonul lui picaso, well, alea au venit şi s-au apucat de cositorit şi tot comentau şi făceau "fun" cu vo doi ingineri de aici din birou.

 

Tailandezii nu pot să pronunţe două consoane alăturate, pentru că in limba lor nu au asa ceva. In plus, in limba vorbită tailandeza orice silabă se termină cu unul dintre "cele 5 sunete", k, m, n, ng, t, indiferent cum e scris. De exemplu "was" va fi intotdeauna pronunţat "uat"; "mall" va fi intotdeauna pronunţat "mon";"por" va fi pronunţat ca "pot", "rest" va fi intotdeauna pronunţat "ret", etc. Chiar daca in tailandeza scrisa terminatiile silabelor sunt normale, in cea vorbita ele se convertesc la unul dintre cele 5 sunete, după niste reguli simple. In plus (asta am mai scris pe vamist) ei nu pronunţă L-urile, L-ul are mai mult rolul de a înmuia consoana precedentă, iar o parte dintre ei pronunţă L in loc de R, ori nu spun R-ul deloc. In vorbirea foarte politicoasă (aristocratică) se pronunţă R-urile, si cei mai mulţi fac eforturi in direcţia asta.

 

Deci, precum cred ca ştiţi, in engleză sacâzul cu care se cositoreşte se numeşte "flux" (pronunţat "flacs"). Deci gagicile mele cositorese tot trăgeau cu "fuck" in sus, "fuck" in jos, iar băieţii din birou, tineri de vârsta lor, nu mai puteau de râs, şi la un momentdat unu le zice ceva de genul "Why yo sei bed wols, yo sei fuck, ai-ai-ai..., yo chud sei fuck... sîîî"...

 

Aşa si eu cu copy paste...

 

Editat de tradelover
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Eu nu te uit, dar momentan m-au uitat astia cu net-ul pe mine. Sper sa ma pot ocupa in curand de toate problemele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 lună mai târziu...
  • Management

S-a rezolvat partial (in sensul ca acum punctele se adauga la totalul general). Tre' sa mai vad cum gasesc ce puncte nu s-au adunat pana acum...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 luni mai târziu...

Stefan, stiu ca nu tu esti de vina dar treaba asta cu Facebook a ajuns sa ma deranjeze. Am trecut cu mausul peste link ul de share Facebook azi si mi-a aparut numele din Facebook si poza tot de acolo sub forma de link separat spunandu-mi sa apas si sa fac schimbarea cu numele de pe Facebook.

Am ramas tampit la inceput cand mi-am vazut numele de facebook .

Banuiesc ca Facebook mi-a retinut IP ul si acum, cu aparitia linkului pe forum facebook stie cine sunt. Probabil ca daca voi apasa din gresala pe acel link posturile mele vor ajunge pe Wall ul meu ceea ce as vrea sa se intample DOAR DACA VREAU.

Cum ar fi daca toti cei care vad ce postez pe Facebook ar vedea fiecare post de-al meu de pe Forum? Nu cred ca ar fi interesant deloc pentru ei si probabil voi ajunge sa fiu pus pe Hide pe wall ul lor ceea ce si eu fac cand unii sunt prea vorbareti si spun lucruri neinteresante.

 

Deci propun ca butonul de facebook si Like ul aferent sa aiba o masura de siguranta in asa fel incat o eventuala apasare a lui sa nu fie o gresala iremediabila.

 

Multam.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Barbones, nu inteleg exact la ce te referi. Poti sa-mi trimiti un screenshot cu ce iti apare exact si sa-mi spui la care dintre butoanele de facebook te referi (pe blog, pe forum, etc)?

 

In general daca apesi pe butonul de like ai si optiunea de unlinke (si daca ii dai unlike nu-ti apare pe wall). Treaba cu poza cred ca are legatura cu alta functie... Probabil la un moment dat ai asociat contul de facebook cu contul de pe forum (dar asta nu se face automat) Vezi ca in http://forum.vamist....s&area=facebook poti configura treaba asta si ii poti spune sa disocieze cele doua conturi. Sa-mi te rog spui daca asta rezolva problema ta.

 

@Citizen, inca ma contrazic cu cei de la suport pe tema problemei cu reputatia. Ma indoiesc ca o sa se rezolve in versiunea asta, dar oricum voi face update la o noua versiune in curand si sper ca problema sa dispara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 luni mai târziu...

Se poate implementa o optiune pentru a marca unread un topic(sau, chiar mai bine, unread acel topic de la un post incolo)?

 

Voiam sa citesc ultimele 2 reply-uri din topicul recent deschis de Criodi(cu traderul norocos), insa ambele sunt foarte lungi si nu am cand. Dar acum ca m-am uitat peste ele si nu imi mai apar unread, e o probabilitate foarte mare sa uit sa le mai citesc vreodata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.