- Răspunsuri 29
- Citiri 85,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Stefan 12 postări
-
tradelover 6 postări
-
dandesign 3 postări
-
Adi.M 3 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Din pacate sau din fericire, democratia trebuie (sau ar trebui) sa functioneze dupa anumite reguli. Regulile astea trebuiesc respectate de catre toti. Cand unii nu respecta regulile, apar revolutii. O
-
Buna Problemele voastre de organizare si administrare ma depasesc (nu stiu daca voi va acoperiti cheltuielile si daca faceti ceva;parai;cu acest forum ,probabil ceva din reclame)dar va intreb cum ar f
-
Am |o| (adică "o între bare"). Între... barea mea: Ce se întâmplă cu măslinele verzi date pe blog? Am observat, citind noile intrări de prin blogul lui Barbones, că de curând se pot da măsline verzi
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Daca aveti probleme cu felul in care Dictactorul si Inamicul Poporului (adica eu) administreaza forumul, daca vi se pare ca ati fost nedreptatit pe vamist.ro sau daca aveti sugestii pentru imbunatatirea forumului, puteti posta aici. Bineinteles ca dupa ce postati chestii negative, serviciile secrete va vor prinde, conturile vi se vor confisca si veti fi inchisi in lagarul de concentrare vamist. Dar daca aveti noroc si supravietuiti pana voi fi eu impuscat de catre revolutionari, veti intra in cartile de istorie!