- Răspunsuri 13
- Citiri 11,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
tradelover 2 postări
-
deleted on request 01 2 postări
-
jonyx 2 postări
-
sunmetal 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
@koralu: mersic, mersic, hehe, posturi vechi, trezesc melancolia din mine @qw (man, de unde nickul ala asa de complicat, ca ma dor ochii până il scriu, nu gasiși si tu ceva mai simplu? hihi)
-
Intrebarea nu este "prosteasca". Chiar si unii traderi "avansati" confundă banii pe care ei îi depun la broker cu banii pe care ei ii tranzactioneaza. Well, la tine confuzia e un pic mai adâncă, pentr
-
Offtopic Hai ca trebuia sa explic chestia asta cuiva de la mine din firma. Ii dau pe mail copy paste din postul tau si m-am scos. He, he, mersi!
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
salut, am 2 intrebari, daca ma poate ajuta cineva:
1- cum se calculeaza margin call? (mi-ar fi de folos o formula care sa o inteleg si sa o pun in excel)
de ex: am laverage 50, tranzactionez 0.1 loturi, am in cont 999$, perechea tranzactionata e EUR/USD la 1.3680 (buy/sell)
ce trebuie sa mai stiu, si cati pip-si sau ce suma trebuie sa se miste piata impotriva mea ca sa pierd contul (margin call), cum calculez daca perechea nu se raporteaza la USD.
stiu ca money managementul e f important, dar vreau sa incerc pe conturi de timp concurs/ sume mici primite gratuit.
Concret: ma interseaza sa pun margin call-ul in loc de SL
2- intreb tot aici ca sa nu mai deschid alt topic
cand pierd bani, unde se duc banii , cand castig, de unde vin? (provenienta, cand castig iau banii celor care au intrat gresit si invers ?).
Daca intr-o zi presupunem ca toata lumea ar intra long la 1.0000, ce s-ar intampla cu pretul, toata lumea ar castiga ?
(presupunem prin absurd ca un toata lumea intra long, nu exista interventii financiare din partea bancilor/companiilor/etc, nu exista stiri care sa influenteze piata: cutremure, atentate, falimente etc.). Daca toata lumea pierde, unde se duc banii lor, cine ii ia / daca toata lumea castiga, de unde castiga, de unde isi iau banii (cineva trebuie sa ii dea)?
sper ca nu pun intrebari prea tampite, dar vreau sa inteleg cum e influentata o pereche valutara de cei care tranzactioneaza.
multumesc