Sari la conținut

Postări Recomandate

am si eu o rugaminte exista vreun scalper pe aici?

daca da pliz da mi un mail .

analistii lu peste' nu ma intereseaza , ma apuca rasul cind citesc ce bazaconii scriu astia pe aici.

 

Bine ma ca esti tu destept :)

 

Si cum merge scalpingu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat timp nu precizezi acei oameni pe care ii consideri analistii lu' peste, toti ne simtim afectati, chiar daca nu postam analize. Daca faci astfel de afirmatii, jignesti o intreaga comunitate. Sunt de acord ca exista o gramada de sfaturi/analize proaste/gresite pe forum, insa asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu rahat in ventilator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

l618033, daca nu-ti place de ce stai? Si cum te astepti sa se poarte lumea cu tine cand ai atitudinea asta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Ca sa poti cauta in continuare scalperi pe aici incearca sa te distrezi fara sa-i ataci pe ceilalti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

apai daca'i asa caut si eu traderi. nu mai caut scalperi ca momentan nu mai scalpez. dar caut traderi (adica altii decat scalperii) si daca se poate cu strategii cat mai variate ca sa fur cate putin din fiecare :)

de ce caut? pai cred ca am o problema cu felul cum trade-uiesc eu. Altfel stateam acasa si faceam pipsi aia si consideram un pleonasm urarea de "spor la pipsi" vis-a-vis de activitatea mea.

Nu este un forum de cursuri yoga, nu se colectioneaza timbre si nu invatam impreuna cum se schimba fitilul la brichetele zippo. Forexul e o activitate ceva mai individuala decat astea. Toti cei ce vin pe un forum cu acest profil si nu sunt incepatori, au intentii putin mai diferite si gandiri nitel mai pragmatice decat atat.

 

Eu unul personal ca incepator apreciez o analiza, chiar daca in final se demonstreaza a fi gresita, daca in clipa cand am citit-o i-am inteles fundamentul si bazele, mi-a parut plauzibila si totodata intriganta in felul cum abordeaza "problema". Ca e gresita ulterior sau ca piata face altceva... asta e, n-o sa car un sac de pietre sa arunc cu ele in fiecare "mantuitor".

 

Sa zicem ca eu as fi trader bun si scalper. Ce propunere indecenta ai de trebuie sa-ti dau direct un mail si nu sa discutam pe un forum? Scenarii la care ma gandesc:

 

- vrei sa-mi oferi gratuit sau contra x suma de bani o metoda cu care sa castig mult mai mult si efectiv este atat de avantajos incat o oferi doar mie pe privat sau primilor 10 ce trimit acel mail

- vrei sa discutam despre strategii cand subconstient probabil realizezi hibele strategiei tale si cauti o infuzie de ceva fresh dar inca nu realizezi ca daca facem "schimb" pe mine nu ma avantajeaza :)

- nu ai o strategie, scalpezi pentru ca restul lucurilor par complicate si suna pentru tine a astrologie bursiera

- altele/etc - pe care daca nu le inteleg, nu stiu inca daca am timp sa fiu curios sau sa-mi folosesc imaginatia

 

Repet insa.. probabil asa as gandi daca as fi de formare trader si as fi stat cu cotu' pe grafice niste anisori. Acum, o gandire de genul asta poate imi pare plauzibila sau intriganta sau .. ce zicem mai sus, ca tot veni vorba de a analiza.

  • Upvote 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu ti mai bate capu sa intelegi.pentru cultura ta generala

singurul care stie ce se intimpla pe aici e trade lover.

nu am reusit inca sa il contactez. ( ma interesa sa imi transforme niste programele de pe mt4 pe mt5 just in case ca se adevereste ce spunea el pe un forum... )

in rest mincatori de rahat in purul stil romanesc.

despre analizele la domnii peste nu mai zic nimic ca va distrug comunitatea.

mai bine va adunati zilnic si postati timpenii poate se produce vreo explozie in creerele voastre cind o sa vedeti ca zilnic faceti aceleasi analize cretine care pornesc de nicaieri si duc exact la nimic. cu siguranta in momentul exploziei va fi un pas inainte.

asa ca va doresc multa bafta si m-am cam saturat de analizele voastre de rahat.

  • Downvote 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.