Sari la conținut

concursul XTB


Postări Recomandate

Salut.

 

Am o intrebare legata de concursul XTB (cel cu premiul de 1 mil euro !).

 

Anul trecut am urmarit cu s-au desfasurat lucrurile si imi aduc aminte ca primii clasati "facusera" din 10,000 Euro virtuali peste 150,000 in o luna. Dupa calculele mele asta inseamna mii sau chiar zeci de mii de pips. Cum e posibil asa ceva ?! Chiar si teoretic mi se pare imposibil. Piata nu se misca atat de mult in 30 zile.

 

M-am gandit ca poate imi scapa mie ceva asa ca astept parerile vostre cu interes..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Anul trecut am urmarit cu s-au desfasurat lucrurile si imi aduc aminte ca primii clasati "facusera" din 10,000 Euro virtuali peste 150,000 in o luna. Dupa calculele mele asta inseamna mii sau chiar zeci de mii de pips. Cum e posibil asa ceva ?! Chiar si teoretic mi se pare imposibil. Piata nu se misca atat de mult in 30 zile.

Unul din lucrurile care iti scapa se cheama lungimea costala.

 

Poate ca EUR/USD s-a miscat doar 500 pips in 30 de zile, dar drumul nu a fost drept. Daca masori pe H1 fiecare urcus si coboras, s-ar putea sa ajungi la 2000 de pips. Daca masori pe M5, ajungi poate la 10000 de pips de miscare in total. Evident, sa capturezi aceasta coasta este cu totul altceva.

 

The reason why you can make money is simple: during the course of one year, the price risk is a lot smaller than the profit opportunity. The price change from say the 1st of January to the 31st of December for a particular exchange rate is 10, 20 or rarely 30 percent. If you sum up all price movements larger than 0.05% during the course of one year and deduct transaction costs, then you could, with perfect foresight, earn 1600% without leverage - that is more than 50 times the risk of 30 percent, so a big pportunity to make money does exist.

http://www.ablealpha.com/aa/index.php?option=com_content&view=article&id=132

 

Alta alternativa, mai probabila, e ce spune barebones. E de ajuns sa te dublezi de 4 ori ca sa transformi 10000 in 150000. Din sutele de participanti, nu e greu sa se nimereasca unu cu 4 tradeuri cu leverage maxim perfect plasate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt eu inscris dar ... de pe calculatorul dela serviciu; deci miine pun configul necesar aici (asta daca-l gasesc). Si pe mine ma enerveaza ca trebuie sa descarc iar MT4 si acasa unde mai am vreo 10. Mi s-ar parea de "bonton" sa puna ei configul daca vor sa umple de respect pe clientii de pe vamist

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ori au mers in paralel cu ceva roboti si au copiat trade ul pe concurs, ori acei oameni care au trecut de 100 in asa scurt timp si sunt aceeasi de la inceptut sunt super traderi ori au avut bafta sa puna 99 la suta din traduri la fix si cu cel mai mare risc.

 

Oricum ca sa castigi milionul trebuie sa mergi pe toate pietele nu doar forex parca asa am vazut in regulament. Oricum regulamentul este destul de greu de inteles asa ca am decis sa nu particip. Nu cred sa am sanse sa iau macar un capacel de la ventil de pe Mert nu sunt in stare cu asa regulament, dar sa iau milionul?

 

Concursuri sunt cu sutele pe net cu premii mai normale si cu sanse muult mai mari sa le iei.

 

Campania de promovare a inceput c-am in acelasi timp cu startul concursului ceea ce face ca cei care se inscriu de maine atrasi de campanie sa fie in urma rau.

Ce rost mai are sa ai campanie dupa ce a inceput concursul? Foarte ciudat. De ce sa intri in concurs daca esti deja in urma cu 1 saptamana?

 

Foarte ciudat concurs, reguli dar mai ales mod de organizare.

 

 

Am vazut campania care arata foarte bine in general, cu mesaj coerent, bine targetata ( pe pusti nestiutori cu ceva bani iin buzunar ) cu spot misto si pe Bloomberg. Ar fi fost muuult mai tare campania din care si acest concurs face parte daca regulile erau mai simple si mai ales promotia sa fi avut loc INAINTEA inceperii concursului nu dupa.

 

Felicitari pentru campanie , concursul in schimb cu reguli si timing este antibrand.

Editat de Barbones
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.