- Răspunsuri 27
- Citiri 14,4k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
funkagenda 8 postări
-
XAN 7 postări
-
dani2kn 2 postări
-
sunmetal 2 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Cel mai bun indicator , dupa parerea mea este HH+HL&LH+LL si combinare de tf-uri.
-
Da sunt total de acord, si confirm si eu printr-o teorie ca si tine >>>simplicity is the ultimate sophistication<<< Totusi prefer sa stiu toate datele problemei inainte sa trec
-
@funk, spui ca te-ai apucat de forex doar de cateva saptamani. In acelasi timp spui ca stii cam care ar trebui sa fie drumul urmat de un incepator pt a progresa. Nu pot sa nu ma intreb de ce crezi c
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Am doua saptamani de cand invat zilnic despre FX..am asimilat toate notiunile de baza si acum sunt la capitolul analiza tehnica caruia vreau sa ii dedic timpul necesar. din cate am vazut pana acum, in realitate este de mare ajutor si analiza fundamentala pentru a vedea imaginea de ansamblu si a cumpara/vinde pe termen mediu/lung, dar o consider secundara analizei tehnice, ..gresesc ? Mai ales daca, exista (banuiesc) site-uri care ofera informatii centralizate despre posiblia directie a unei valute sau perechi, si chiar daca aceste situri sunt contra cost !
Ceea ce vroiam pentru inceput, sunt niste sfaturi in legatura cu materialul pe care ar trebuii sa il studiez referitor la indicatoare, analiza tehinca dar chiar si forex in general, tinand cont ca timp am destul...
Tin sa precizez ca la momentul actual ma documentez pe site-ul investopedia.com ...cineva il cunoaste ? e destul de vast ?
Am vazut recomandat babypips.com ca studiu si forexfactory ca forum..a-ti mai putea aduga ceva ?
De exemplu am dat din intamplare peste http://forex-indicators.net/ si imi place stilul in care sintetizeaza informatia.
Inainte de a trece chiar si la un cont demo as vrea sa am o ideea clara despre forex, si nu mi-e frica de faptul ca multa informatie ma induce in eroare ci dimpotriva..de aceea as dori sa stiu parerea cui are timp sa posteze aici ..