Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salutare tuturor,

Am gasit ceva interesant pe Forex Factory legat de un sistem de trade dar care i-am adaugat cateva retusuri.

Ideile de baza sunt simple:

1) Se tranzactioneaza numai in directia trendului;

2) Se intra in trade numai pe unda de impuls;

3) Pe chart este atasat un indicator asemanator benzilor bollinger - se asteapta pana atunci cand pretul trece de benzile superioara sau inferioara si se asteapta semnalul de la indicatorul retracement finder;

4) Este ideal ca stochastic MTF sa fie pe supracumparare sau supravanzare.

PS: Nu am facut nici un trade pana acum deoarece ideea mi-a venit ieri, si cum ieri nu am avut nici un semnal nu am intrat in trade.

Pe istoric arata senzational, dar nu se stie niciodata si s-ar putea sa ma imbat cu apa rece asa cum am facut de fiecare data.

Daca nu merge nici asa sunt nevoit sa-mi trag iar o dubla pereche de palme si sa o iau de la capat Posted Image

Voi atasa cateva imagini pentru ca imi ia mai putin timp decat sa explic in cuvinte.

Analizele sunt facute pe mai multe Tf- uri

post-2700-0-00031400-1322927394_thumb.gif

post-2700-0-46530600-1322927403_thumb.gif

• Răspunsuri 29
  • Citiri 8,8k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

Imagini postate

Postat
  • Autor

Un alt exemplu la Eur/Usd H1

post-2700-0-00991300-1322928181_thumb.gif

Postat
  • Autor

@ merlyn

Asa este arata de exceptie pe backtesting pe istoric, dar sa vedem cum se comporta si in viata reala.

Numai bine

Postat

merge bine daca-l folosesti analizand trendul pe h4. mergi in directia trendului week . intrarile le faci pe m15-m30 atunci cand ai pozitie semnalizata pe h4 . l-am folosit vreo 3 ani .

Postat
  • Autor

@ merlyn

si ai facut ceva profit ? 3 ani cred ca ai fost multumit

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.