Proximus, am rezistat cat am rezistat dar acum sa vorbim pe fata.
"Fluctuatile de pe H1 nu prea conteaza" - Dar ce conteaza cand eu ti am dat un chart pe 3 luni ce era dat pe h1, ce, conteaza chartul?
Mai baiete, daca pretul atinge o rezistenta, sau un cluster, sau ce atinge, mai conteaza pe ce TF atinge? nu atinge in acelasi timp si pe m1 m5 m15 m30 m60 h4 daily, weekly? sau doar atinge pe weekly dar pe h1, nu! .... greu cu meseria asta.
"Economia rusa dupa parerea mea e stabila"
E stabila atata timp cat vinde gaz in Europa si pretul petrolului este unde este caci altceva..... niet mancatias. De unde sa aiba rusi economie in afara de resurse?
Rusii au pierdut razboiul, baiete, de unde economie cand acum isi revin? Razboiul rece, ala unde ne amenintam toti cu nuclearele, au sucombat economic acum 25 de ani, dar cred ca esti prea mic pentru asa discutii.
Referitor la Rubla, o tii tare ca rubla creste cand ea pica de luni de zile, pai mai baiete, pe ce discutam noi, pe o cadere pe ce... ca a ajuns la o rezistenta majora sau ca urca de 3 luni?, si tu spui ca pica, pai pica azi, si maine? nu tre sa te uiti la trendul mare? sau, in fiecare zi daca pica spui... gata, se scimba trendul lunar... 
"Ce vezi tu pe h1 sunt ultimele SL uri Sell"
De parca ai tu asemenea informatii, de parca stii tu ca acolo sunt SL url de furat. Vorbesti cu atata nonsalanta de ma doare capul. Problema e ca te mai citesc si altii si poate te cred, si mai ai si boala cu furat SL uri de parca piata asta e pe furat SL uri de la idioti care nu stiu ca se fura SL uri si baga milioane in piata ca cretinii.
"pietele nu au nici un motiv sa fie BULLISH"
Mai baiete, daca tu ai habar de trade si piata si spui cu asa nonsalanta ca nu sunt motive ca jmecherii sa bage miloane pe piata asta, de ce nu te-au facut pe tine strateg sef?!
Auzi, Euro si Dolarul nu au de ce sa fie UP, ca zice cine... de parca, toti astia de sunt pe piata UP, sunt idioti si arunca cu banii ca idiotii. Ha ha ha.... ghinionul lor ca nu citesc ce zicem noi aici ca sa vezi atunci Sell Off pe toate pietele....
Eu zic sa te duci pe Babypips un pic asa, sa o iei de la capat cu scoala.