Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

Nu... intrebarile nu par asa... cum zici ...

Ar fi mai educativ sa-mi explici (daca poti/stii, bineinteles) de ce intrebarile nu par triviale. :) In alta ordine de idei, sa inteleg ca acei indicatori sunt gata codati, nu se poate vedea nicaieri un cod sursa? Pentru ca daca s-ar putea, un OrderSend nu cred c-ar fi greu de facut, cu niste blocuri conditionale, adica ... logica nu e greu de prins. Si programarea (daca ai mai programat si sub alt limbaj orientat obiectual/procedural) se prinde repede (cred!).

Nu intrebarile par cum zici... ci raspunsul ! Raspunsul ... dar poate doar parea asa... si in cazul asta ... fa ceea ce ai de facut ! Indicatorii sunt postati aici intr-un fisier rar , pe o pagina anterioara.(Acum , intr-un fel... pari a fi obligat sa demonstrezi ca raspunsul este altfel decat pare a fi ).

• Răspunsuri 275
  • Citiri 205,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Magicianul
    Magicianul

O strategie profitabila, destul de clara , bazata pe 3 indicatori : Premier Stochastic NonLinearRegresion zWinner   si sistemul e simplu : cand semnalul de sell al zWinner atinge cea mai inalta cota a

• dirzuandreiovidiu
    dirzuandreiovidiu

Backtestingurile se fac pe o perioada mai mare de trei zile, cu siguranta. Fiindca 3 zile nu garanteaza catusi de putin ca strategia nu ar pierde bani. Daca vrei exemplu de backtesting, am atasat unul

• Nici pentru mine nu inseamna nimic... e bine insa ca imi pot pastra aici anumite materiale (indicatori...foto..ea-uri eventual..)... si sa imi amintesc pe viitor ca odata , candva am reusit sa fac

Imagini postate

Postat

Nu intrebarile par cum zici... ci raspunsul ! Raspunsul ... dar poate doar parea asa... si in cazul asta ... fa ceea ce ai de facut ! Indicatorii sunt postati aici intr-un fisier rar , pe o pagina anterioara.(Acum , intr-un fel... pari a fi obligat sa demonstrezi ca raspunsul este altfel decat pare a fi ).

:) Nu ar fi rau sa o si fac, mersi de indrumari. Postez aici ce am facut, daca ma infund undeva poate reusesc sa gasesc ajutor. Stiti voi, sharing is caring. :)

Postat

as vrea sa testez aceasta strategie ,am descarcat indicatorii dar au extensia .RAR si MetaTrader4 nu-i recunoaste

are cineva acesti indicatori cu extensia EX4?

Postat
  • Autor

as vrea sa testez aceasta strategie ,am descarcat indicatorii dar au extensia .RAR si MetaTrader4 nu-i recunoaste

are cineva acesti indicatori cu extensia EX4?

Glumesti ?!

descarci fisierul rar , dai dublu clic si il dezarhivezi !

Editat de Magicianul

Postat

da,simplu,cred ca mi se busise winrar-ul de nu mergea ,am descarcat o noua versiune si acum am reusit sa-i dezarhivez.

Multumesc Magicianule

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor

da,simplu,cred ca mi se busise winrar-ul de nu mergea ,am descarcat o noua versiune si acum am reusit sa-i dezarhivez.

Multumesc Magicianule

asa... si ?!

ai facut ceva ?!

stii macar cum se pune intr-un EA , indicatorul Zwinner ?!

stie cineva ?

Postat

Multumesc Magicianule

asa... si ?!

ai facut ceva ?!

stie cineva ?

Multumesc Magicianule

asa... si ?!

ai facut ceva ?!

stie cineva ?

Termin cu programatul pentru ATC, si cu optimizatul in Matlab, si ma pun bine pe el. :) inca putina rabdare, te rog.

Postat
  • Autor

am strans ceva banuti si am deschis un cont (sa nu radeti...)

(chiar am investit 30 de dolari !!)

(cu peste 100% profit intr-o singura zi )

post-4255-0-26133100-1347927601_thumb.png

post-4255-0-58380400-1347927608_thumb.png

post-4255-0-41743500-1347927838_thumb.png

post-4255-0-23175200-1347929702_thumb.png

Editat de Magicianul

Postat

Mgicianule, esti eroul meu. M-ai salvat. Daca strategia ta o sa mearga, ma primeste gagica inapoi, pudelul amantei (a doua gagica) ma latra din nou si maicamea imi face iarasi crema de zahar ars.

Da-mi te rog un link de unde sa descarc indicatorii astia fabulosi sau baga-i aici sa-i pot descarca si eu. Daca treaba merge iti promit ca oriunde te-ai afla iti trimit un vin bun, cu adevarat bun, un Golem, numai sa-l mai gasesc pe undeva.

Toate cele bune!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.