Sari la conținut

Risk / Reward Ratio Strategy - by johnbull


johnbull

Postări Recomandate

de ce nu? daca poti face profit, de ce nu? sunt indivizi care administreaza conturile altora si iau un procent din profit. administreza banii unor oameni de afaceri care in afara de afacerile lor, investesc in bursa sau forex, dar nu tin mortis sa stea cu capul in calculator.

Daca poti sa arati un statement pe cel putin 6 luni - 1an, cu rezultate de 30-50% pe an, exista oameni de afaceri care te baga in seama. intai cu o suma mai mica, apoi mai mult. procentele vorbesc de la sine.

trebuie sa mergi, sa-ti prezinti marfa. la 100 de intalniri cu oameni cu bani, 1-2 tot vin. asta-i procentul in vanzari, 1-2%.

te intelegi cu ei la un procent din profit.daca treaba merge prost, la minus 25-30% cade intelegerea. in felul asta, omul nu-si pierde toti banii. nu e nici o teapa, nici o inselatorie!

e o paine cinstita de mancat.

Editat de johnbull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La chestia asta m-am gandit si eu . Este o oportunitate uriasa. Chiar daca personal nu esti instarit financiar, nu reprezinta o problema, sunt foarte multi oameni potenti financiar. Dar pana acolo e un drum pare-se destul de lung. Importanta e determinarea fiecaruia si pasiunea cu care-l parcurge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@apolo

calcul: 50.000 eur x 5%/luna= 2500 eur profit

2500 eur x 30% comisionul tau din profit = 750 eur= 3.375 lei.

asa se calculeaza. stai acasa si-i faci la ala 5% pe luna.in medie. Nu avioane, nu povesti.Cine crede ca-s povesti sa-mi spuna!

PS. Cei 50.000 pot fi de la unul sau de la mai multi.Dar daca te uiti pe strada si vezi cate jeep-uri si vile sunt, fiti linistiti ca sunt destui care ii tin in banca pt ca nu-i duce capul sa-i investeasca. Pt ca vremurile cand turma de bizoni investea in imobiliare si terenuri s-au dus. Acu, in vremurile astea, ca sa faci bani iti trebuie si putin cap! ...si aici apari tu, traderul, care-i propui o treaba cinstita, pe fata. 2 din 100 vin sigur.

va pup!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai oarecum dreptate, dar nu cred ca s-ar incumeta prea multi sa iti lase pe mana 50.000 . Poate daca ai reputatie iar asta o construiesti in decursul a catorva ani. Totusi, mie 30% mi se pare prea putin. Nu stiu cum sta treaba, eu m-am gandit, sub 50% nu as sta la discutii. Mai degraba tu iti opresti 70%. Acum , uita-te putin la HYIPS pe internet unde banii care ii dai se investesc tot in bursa. Primesti 5% dupa 7 zile.

 

5%

 

Gandeste cati ani stai sa inveti si cati ani stai sa iti faci reputatie. Ca sa primesti doar 30% ? Pai in cazul asta mai bine faci tu insuti imprumut in banca si iei 100%.

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inceputul e greu, intr-adevar! Dar bani sunt. Optiuni de investit nu prea. Banca ofera putin dar garantat. O stim noi si o stiu si ei, oamenii de afaceri. Aici e bresa unde avem si noi un loc, oportunitatea de a produce peste dobanda bancii. Cu timpul vine si increderea lor si banii lor. 30% la un profit din 50.000 nu e prea mult, dar la 500.000 e altceva. Daca faci 50%/an la 500.000=250.000, iar partea ta e 75.000.Stai de dimineata pana seara la butoane si faci bani. Cam 6.000/luna. E altceva.

Poate vi se par bani multi, dar nu sunt.Oamenii de afaceri seriosi nu fac afaceri sub 50-100.000. Trebuie doar sa vada oportunitatea si sa fie sigur ca nu-si pierde toti banii. In rest se poate face, chiar si pe criza asta.

Cei care stiu sa faca bani din trading, nu mor de foame. Sunt insa f. putini.F. f putini.

Si, desigur, exista si posibilitatea sa faci un imprumut la o banca , sa invarti banii proprii...Dar cele mai bune afaceri tot cu banii altora le faci! bancherii stiu asta demult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cei care stiu sa faca bani din trading, nu mor de foame. Sunt insa f. putini.F. f putini.

 

 

Ceva de genul incerc si eu sa exprim subliniind faptul ca in trading nu vii sa te arunci cu mii de dolari/euro fara experienta. Dar brokerii n-ar mai exista daca nu ar exista cotizanti, asa ca trebuie sa o lasam mai usor cu gargara, au si ei rostul lor in ecuatie. (cotizantii)

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca-l aveam, il puneam. tot ce am, am pus. Dar ideea e ca daca ai un statement pe 6 luni-1 an, devii credibil, chiar daca e demo. daca nu functioneaza pe demo, nu va merge nici pe real. si oricum, n-am de gand sa stau 6 luni. merg cu ce am postat pana acum. ideea e sa inteleaga ca se pot face bani din asta.

primul cont real pe care-l prind il postez. fara nume, bine-nteles! sunt destui pe forumul asta care pot sa certifice daca e real sau e fake.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.