Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Autor

@Tiberiu

parerea mea, pt ca mi-ai cerut-o, e urmatoarea: daca pariezi ca nebunu`, o sa-ti pierzi banii repede;

daca respecti toate regulile de money management, risk management, position sizing, analiza fundamentala, analiza tehnica, o sa-ti pierzi banii cu gratie, frumos, incet.

Vorba vecinului care are o firma de pompe funebre: pana la urma tot la mine ajung toti. Asa ca...cam degeaba ne zbatem.

PS. pun si o poza pt cei care poate au impresia ca vorbesc de pe demo: e unul din conturile reale, in care au fost 50.000 eur, si sper ca vor mai fi. Stiti cum e: speranta moare ultima, de regula, odata cu posesorul

post-6531-0-48539200-1355058759_thumb.png

• Răspunsuri 81
  • Citiri 150k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Asta-i tare: „Datorez tot succesul faptului ca am ascultat cu cel mai mare respect toate sfaturile primite si m-am indreptat in directia opusa.” – G. K. Chesterton

• de ce nu? daca poti face profit, de ce nu? sunt indivizi care administreaza conturile altora si iau un procent din profit. administreza banii unor oameni de afaceri care in afara de afacerile lor, inv

• pentru unii ciuma, pentru mine muma...cel putin pe ziua de azi! DetailedStatement.htm

Imagini postate

Postat

Auch... (vis-a-vis de equity)

In ceea ce priveste Money Mg si Risk Mg, poate fi acelasi cu leverdge de 1:10 sau 1:100. Conteaza riscul asumat din valoarea contului care e acelasi.

Deci nu inteleg de ce ai spus ca pariezi ca nebunul...e acelasi pariu :)

Doar ca trebuie sa fim tot timpul atenti la suma maxima pe care o riscam sa o pierdem si sa nu lasam losers to run...just winners should run.

PS: Sa inteleg din imagine ca ramai long pe euro? :)

Success,

Tiberiu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.