Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Felicitari :rolleyes: . Cand mai pui statement pune detailed sa arate si graficul. De ponderosa mai stii ceva ? A dublat contul sau nu?

Editat de apolo

• Răspunsuri 81
  • Citiri 150,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Asta-i tare: „Datorez tot succesul faptului ca am ascultat cu cel mai mare respect toate sfaturile primite si m-am indreptat in directia opusa.” – G. K. Chesterton

• de ce nu? daca poti face profit, de ce nu? sunt indivizi care administreaza conturile altora si iau un procent din profit. administreza banii unor oameni de afaceri care in afara de afacerile lor, inv

• pentru unii ciuma, pentru mine muma...cel putin pe ziua de azi! DetailedStatement.htm

Imagini postate

Postat
  • Autor

@ apolo

graficul e acolo.miss pondi intra zilnic pe forum, dar nu pune nimic...poate l-a dublat si nu vrea sa ne simtim frustrati...ne protejeaza, da?!

he, he! :P

Editat de johnbull

Postat
Offtopic
Vorba ta, mai stii ca tace mâlc si peste 2-3 luni pune un statement cu 3-4 mii de euro pe plus ? Femeile actioneaza pe intuitie, la ele intuitia e mai dezvoltata, din punctul asta de vedere ele is cu un pas inainte :unsure:

Tine-o tot asa, in toamna ne vedem pe listele de la ForexBall ? :pirate:
Postat
  • Autor

Stai linistit, apolo, ca nu pune nimic. E varza. Intuitia la tranzactii merge doar pe moment, dar fara o strategie pierde sigur.Iar ea nu are nici o strategie. Sa fii draguta si prostuta tine doar cu barbatii. Pe forex sunt rechini...he, he... >:)

Postat
Offtopic
Imi pare rau pentru deziluzia ei. Noi, cei care am scris la topicul ei, am incercat sa o prevenim dar stii cum e, nu inveti sa mergi pana nu cazi.
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat
  • Autor

Cont real. Administrat.Saxo. aprox. 35.000 usd.

post-6531-0-41617600-1344500401_thumb.jpg

Editat de johnbull

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.