Sari la conținut

al doilea cont live


Postări Recomandate

problema e ca aceste firme nu merg in Cipru din cauze fiscale( taxe si impozite mai mici) ci datorita organului de reglementare si coruptiei generalizate din cipru! Rezultatul e ca din germania, anglia sau danemarca nu am primit niciodata vreun telefon cu recomandari de investitii, pe cand la o firma din cipru, in primele 30 de min, rusnacul incearca sa ma abureasca. una e sa fii reglementat de regulatorul american sau englez si cu totul altceva sa fii reglementat de CySec, adica de ciprioti.

Ideea e ca aceste firme merg in offshore-uri CA SA POATA FURA FARA BATAI DE CAP. Sunt zeci, sute de cazuri cand oamenii au vrut sa-si repatrieza banii si nu i-au mai primit, sau au primit doar suma initiala si pa. nu toti sunt hoti, dar marea majoritate sunt. stiu ce vb si mai multe nu spun. doar sa fiti cu ochii in 4 cand deschideti un cont nou. iar la sume mai de doamne-ajuta, mergeti in tari civilizate, unde legea-i lege nu bataie de joc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma gandeam sa aprofundez putin tema aceasta a firmelor offshore din Cipru. Dar ca sa intelegem , mai bine, aceasta problema stufoasa insa, trebuie sa pornim de la baza. O sa incerc sa rezum pe cat de scurt posibil.

 

Asa deci, Cipru este, daca vreti, un paradis al rusilor, paradis creat pe deplin cu colaborarea guvernului cipriot. Pozitionarea strategica a Ciprului, in apropierea Orientului Mijlociu face ca aceasta tara sa fie interesanta din varii motive, cel mai important ar fi aprovizionarea cu armament al rezistentei Siriene de catre rusi. Chiar recent, cu o luna in urma, un vas care transporta armament spre acea parte a Orientului Mijlociu a fost interceptat de autoritatile cipriote insa acestia, "ca sa nu supere pe rusi" si-au vazut de treburile lor si au dat unda verde acestui transport in ciuda embargoului pentru armament impus de Uniunea Europeana si, astfel, transportul de 60 de tone de munitie pentru pusti mitraliera AK-47, si-a vazut de drum. (nu este un caz izolat si se stie ca armamentul ia drumul si altor tari: Liban, Iran si chiar China) Motivul pentru care autoritatile cipriote nu si-au facut treaba este urmatorul: Guvernul rus s-a asigurat ca Ciprul nu va avea probleme financiare, drept pentru care i-a imprumutat cu 2.5 miliarde de euro. Ministrul Afacerilor Externe, Erato Kazakou-Marcoullis, afirma ca vor inapoia fiecare rubla datorata Rusiei, insa stim ca acest lucru nu se va intampla.

 

Capitala cipriota, Limassol a fost poreclita in repetate randuri Limassolgrad din cauza ca populatia Ciprului, proponderent rusa, descendenta din zona Anatoliei, a emigrat dupa caderea cortinei sovietice catre acest tinut. Motivele principale ale clasei medii pentru care au preferat aceasta tara sunt: impozitul mic si viza usor de obtinut.

 

Revin la paradis fiscal si vreau sa va aduc la cunostiinta faptul (poate stiati, poate nu) rezervele monetare ruse (depozite), 25% din totalul lor in bancile din Cipru. De asemenea, o treime din investitiile realizate in Cipru provin din Rusia.

 

Acum, insa motivul pentru care marii investitori rusi prefera Cipru nu este impozitul de 10% aplicat corporatiilor, nicidecum. Prin niste scheme complicate, cu firme tampon, se evita impozitarea banilor rusi (doar in 2008 au fost vorba de 1.4 miliarde de euro, insa e doar o estimare) si sunt spalati banii murdari ai mafiei, infiltrare si ea in acest paradis fiscal. Dealurile Limassol-ului sunt impanzite de case luxoase cu vedere la mare ale rusilor care nu le locuiesc in majoritatea timpului, fiind doar niste case de vacanta si ale cipriotilor imbogatiti peste noapte.

 

Oricum, infuziile masive de capital fac si ca preturile sa sara, o strategie win-win pentru marii mahari, atat cei rusi cat si ciprioti, ambele parti au doar de castigat. Clasa mijlocie se bucura de traiul oarecum prosper si de miciile facilitati create involuntar de parteneriatul rus-cipriot, chipurile, pentru ei, si se simt privilegiati din acest motiv, insa ele sunt trecatoare. Ceea ce vine tare din urma e inflatia cu toate neplacerile ei.

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este clar ca firmele se duc acolo din doua motive, taxe si impozite mici si reglementari laxe. Nici eu nu cred ca toti brokerii inregistrati in Cipru sunt tepari dar cred ca reglementarile nu te protejeaza pe tine ca si trader.

Daca dispar aia cu banii tai ce faci sau ce poti sa faci, practic vorbind, nu teoretic. Teoretic poti dar practic nu poti face nimic.

Cu forexul este totusi o alta problema. Fiind o piata OTC, regulatorul a lasat totusi foarte multa libertate brokerului in ceea ce priveste relatia cu investitorul si a lasat ca, contraactl pe care-l semnezi cu brokerul sa aiba, asa cum si este normal de altfel, putere de lege intre parti. Daca ati citit, eu am citit aceste contracte si termeni si conditii la cel putin 50 de brokeri din diferite jurisdictii, o sa vedeti ca majoritatea brokerilor au clauze super abuzive cu clauze care le da dreptul sa-ti respinga orice ordin fara praeviz, sa-ti confiste profitul, sa-ti foloseasca fondurile cum vor ei, etc, etc.

Cele mai ne-abuzive clauze le-am citit la brokerii germani si la cei din Luxemburg. De fapt reglementarile BAFIN din Germania si cele din Luxemburg sunt cele care pun cel mai mult accentul pe protectia investitorului. Am citit termenii si conditiile de la Varengoldbankfx, Directbankfx, Flat FX, WH selfinvest si HMS Markets. Ca o surpriza neplacuta, cele mai abuzive clauze le-am gasit la AVAfx.

Ca o idee, nu am deloc incredere in brokerii inregistrati in Cipru.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

@ponderosa

 

salut , am urmarit postul cu nr.20 unde sunt postate tabele cu tranzactii , fie ele si pe demo .

pot sa spun ca nici o strategie de-a ta cat de performanta nu ar fi ea , nu va reusi sa duca contul tau , nici demo nici live niciodata in plus , poti sa folosesti tu si loturi mai mici la fel o sa fie, doar timpul pierderii o sa fie mai lung , asta o sa fie singura schimbare , garantez acest lucru .

probabil ca strategia sa fie buna , nu stiu ca nu o cunosc dar menegmentul riscului din cifrele care le vad eu este incalcat brutal si asta o sa te faca sa pierzi de fiecare data cat de tare nu ai vrea tu si nu ai incerca .

nu stiu daca deja nu este tarziu si deja ai terminat si contul doi , dar trebuie neaparat reparata si invatata aceasta greseala GRAVA !

 

Sper , ca observatia mea sa te ajute !

Mult ,succes!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.