- Răspunsuri 105
- Citiri 59,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
Zile populare
Most Popular Posts
-
Buna ziua, Cum se mai prezinta statementul ? Ai promis un statement saptamanal. Au trecut mai bine de 7 zile .
-
Cel mai deprimant thread (ever) Gasesc triste contrazicerile neconstructive. Nu pentru ca entuziasmul in exces e daunator in sportul asta, si nu pentru ca sfaturile nu ar fii bune, ci pentru ca in ge
-
Ponderosa, si eu cred ca este ok sa intri cu un cont ceva mai mare. Eu am inceput direct cu un cont real de 2500$, si atentie, erau bani imprumutati de la banca! Adevarat ca nu am inceput pe forex ci
Featured Replies
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Următoarea
- Pagina 5 din 11
- Anterioară
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Următoarea
- Pagina 5 din 11
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Citesc de cateva saptamani forumul si-am observat ca sunt cativa membri care stiu in masura mai mare sau mai mica despre ce vorbesc.Cochetez cu piata Forex din 2009, am golit deja un cont live de $10000 la inceput, acum dupa o perioada de studiu mai aprofundat am decis sa incerc iar.Cu acelasi broker, Interbank FX,am tot cercetat brokerii si dintre cei mai interesanti si seriosi am ajuns la aceeasi concluzie si de data asta.
Maine urmeaza sa alimentez contul cu $8000,am un sistem de tranzactionare cat de cat pus la punct, nu necesita decat foarte foarte multa disciplina.Din cate l-am testat eu profitul este mai mare decat pierderea,nu tranzactionez niciodata impotriva trendului, folosest suporti si rezistente,fixe si mobile,fibo,nivele psihologice, maxime si minime istorice,o EMA de 14 aplicata la close,RSI si multa macroeconomie.Intentionez sa tranzactionez pt inceput miniloturi intre 0.01 si 0.05, targetul este de 70/100$/zi (daca piata permite) profit si sa ma opresc la aceeasi pierdere.Am un venit separat si sunt dispusa sa aloc oricat timp este necesar pt a stapani arta tranzactionarii macar atat cat sa pot sa devin TRADER FULL TIME.
Apreciez orice fel de sfat, comentariu, recomandare etc. Am multe de invatat si sincer nu stiu exact de unde sa incep,am studii economice si este singurul lucru pt care ma trezesc entuziasmata dimineata dintre toate domeniile pe care le-am incercat,chiar daca nu si cel mai profitabil.
Bafta tuturor:)