Sari la conținut

SL la break even automat


Postări Recomandate

Am o intrebare. Daca am un ordin deschis si am setat ea-ul, daca mai deschid un ordin pe aceeasi pereche si voi seta din nou EA-ul, atunci se va strica sl-ul primului ordin in favoarea celui de-al doilea ?

 

Ca am observat ca daca vreau sa piramidez, de exemplu, trebuie sa deschid o alta fereastra a aceleiasi perechi, in acceasi fereastra nu pot deschide. Asa se procedeaza ? Ca nu stiu prea multe de EA-uri :) N-ar fi nici o problema sa deschid alta fereastra, vreau doar sa stiu.

Editat de apolo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Pai ai mai multe optiuni. Dupa cum e facut expertul acum toate ordinele vor fi manageriate pentru acelasi target. Fiecare ordin va fi administrat individual cu sl-ul propriu dar toate vor tine cont de acelasi target.

 

Daca vrei mai multe ordine si mai multe targeturi poti sa folosesti versiunea care am atasat-o acum. E nevoie insa sa deschizi cate o fereastra cu acelasi simbol pentru fiecare ordin si sa atasezi expertul fiecarui chart. Trebuie apoi sa pui ticket-ul ordinului in expert si expertul va administra numai acel ordin cu target-ul care i l-ai pus tu.

 

Se poate face si un expert care sa administreze mai multe ordine cu mai multe targeturi din aceeasi fereastra dar necesita un pic mai mult efort si nu prea am timp.

ApoloManagerTicket.mq4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Criodi , poti sa introduci o optiune noua ? Totul e in regula cum e acum, ramane neschimbat insa as dori daca se poate o optiune pe care sa o activez si dezactivez dupa dorinta si care sa imi inchida partial 50% de indata ce atinge primul target in urma caruia se muta SL-ul la BE+1pip.

post-3825-0-74546600-1351591390_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.