- Răspunsuri 44
- Citiri 55,7k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
ZEN 6 postări
-
dirzuandreiovidiu 5 postări
-
Barbones 5 postări
-
Uirebit 5 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Nu sunt de acord. Miscarile pe Forex sunt consecinta actiunilor speculatoare si nu numai ale marilor banci, fonduri etc, ce au ca principal scop profitul si protectia profitului. Aceste companii au
-
@Uirebit: 1. Indiferent de metoda de tranzactionare, RABDAREA ESTE ESENTIALA, deoarece forexul este in principiu si in principal un joc al rabdarii si al strategiei. 2. Eu combin scalpingul cu swing
-
Ca sa nu mai fie viabila, trebuie ca , conditiile din piata sa se schimbe. Ca in ziua de azi. Pana in 2007 a fost ok, ceea ce era scris in cartile despre forex parea ca functioneaza. Din 2009 incoace
Featured Replies
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Tranzactionez cu Alpari de un an si jumatate.
In timpul acesta am spart numeroase conturi ( spart = golit total ) , dar sumele de alimentare variau intre 300 de euro si 15 euro.Per total s-au dus vreo 2.500 de euro.
Desi tranzactionez de 1 an si jumate, tot incepator ma consider. Nu sunt profitabil, nu am un plan de tranzactionare ( intrari, iesiri , etc ) ... pur si simplu toc banii, ma enervez, injur singur si fumez tigara de la tigara.
Am tot timpul din lume la dispozitie - sa ma joc cu nenea Forex - intrucat nu mai am serviciu .
Am observat o chestie : de fiecare data cand ma decideam sa tin o pozitie mai mult timp ( macar 2-3 zile) ea se intorcea totdeauna impotriva mea si ma alegeam cu praful de pe toba.
Pe de alta parte, daca incercam sa scalpez piata ... adesea aveam noroc si imi maream simtitor contul ( il dublam chiar) .
Partea proasta este ca tot dublez de asemenea si pozitia urmatoare (aproape de fiecare data) , deci pana la urma cel "scalpat" sunt eu.
Lunga introducere. Hai sa pun intrebarea :
Exista cineva dintre voi care este profitabil avand ca strategie de tranzactionare scalpingul ?
M-ar incuraja sa aflu ca exista cineva dintre voi care isi bazeaza fundamental cariera de trader exact pe aceasta metoda.
Faptul ca SE POATE , m-ar ajuta "sa ma adun" si sa incerc sa imi formez o strategie ( pe hartie ) bazata pe asta : metoda scalpingului.
Avand 24 de ore din 24 timp liber, nu am rabdare sa pun o pozitie si sa o tin acolo toata ziua ... sa ma uit la ea.
Uneori la sfarsitul zilei numar chiar si 25 de pozitii. ( Desigur, pe minus.)
V-as fi recunoscator daca ati vrea sa imi impartasiti parerea dumneavoastra despre metoda scalpingului pe termen lung. Ca exceptie stiu ca o practicati cu totii ( cel putin ati facut-o la inceput de drum ). Dar ca regula zilnica ?
Multumesc !
Editat de Uirebit