Sari la conținut

Featured Replies

Postat

@apolo/ nu inteleg ce e deplasat ca-l intrebi pe om de strategia pe care o foloseste. numa de n-o avea vreunul dintre noi holigrailu ala secret de-ti face bani gramada...dar, pt ca o strategie sa functioneze, oricat de proasta ar fi, tre sa ai un cont real...altfel geaba ai grailu...care de fapt nu exista!!!

• Răspunsuri 44
  • Citiri 55,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Nu sunt de acord.   Miscarile pe Forex sunt consecinta actiunilor speculatoare si nu numai ale marilor banci, fonduri etc, ce au ca principal scop profitul si protectia profitului. Aceste companii au

• @Uirebit:   1. Indiferent de metoda de tranzactionare, RABDAREA ESTE ESENTIALA, deoarece forexul este in principiu si in principal un joc al rabdarii si al strategiei. 2. Eu combin scalpingul cu swing

• Ca sa nu mai fie viabila, trebuie ca , conditiile din piata sa se schimbe. Ca in ziua de azi. Pana in 2007 a fost ok, ceea ce era scris in cartile despre forex parea ca functioneaza. Din 2009 incoace

Imagini postate

Postat

O intrebare putin off topic...sunt pe youtube niste clipuri in care un tip prezinta niste indicatori ''minune''.Bineanteles,nu sunt atat de naiv sa cred ca cineva iti da ceva bun pe gratis in lumea asta.Dar curiozitatea m-a facut sa-l downloadez pt asta dand adresa de e-mail iar acum imi vin cu zecile astfel de indicatori de la omul asta.

Intrebarea e: ce draq castiga asta din treaba asta,care e faza?

Postat

O intrebare putin off topic...sunt pe youtube niste clipuri in care un tip prezinta niste indicatori ''minune''.Bineanteles,nu sunt atat de naiv sa cred ca cineva iti da ceva bun pe gratis in lumea asta.Dar curiozitatea m-a facut sa-l downloadez pt asta dand adresa de e-mail iar acum imi vin cu zecile astfel de indicatori de la omul asta.

Intrebarea e: ce draq castiga asta din treaba asta,care e faza?

E cumva Karl Dittmann ?

Postat

Mai este una care imi trimite mie tot felul de indicatori si experti Rita Lasker

Cred ca ar fi mai bine si mi i-ar da personal..... :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.