Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Stefan, Criodi, chiar in acest moment incerc fara succes sa upload-ez iarasi o imagine png, marime mic, nimic deosebit in legatura cu ea. Puteti face ceva? Mai astept vreo 10 minute si-apoi o uploadez iarasi pe un site exterior.

Mai e cineva cu aceiasi problema?

Multam.

Postat (editat)

Andrei, ai incercat sa o salvezi in format .jpg ? S-ar putea sa mearga. E din Paint?

Test. Vad ca mie imi merge sa atasez .png. Incearca formatul .jpg si vezi ce se intampla. S-ar putea sa nu ai ultimul update la flash sau ce script are forumul, java sau ceva de genul.

post-3825-0-64681900-1363892725_thumb.png

Editat de Apollo
Postat (editat)

Da, e din paint si totusi n-ar trebui sa fie asta problema. E print screen dupa un grafic dar tot ar trebui sa mearga. O sa incerc pe alt browser insa ar fi ciudat sa mearga pe Opera, momentan am incercat pe Mozilla Firefox. Am incercat Gif, o sa iau format-urile la rand, sa vedem...Ce-o fi o fi....

editare tardiva: cu Mozilla n-a mers, am trecut pe Opera si voila...a functionat. Aveai dreptate, cred, cu flash-ul caci imi amintesc ca, tinand pe pauza un clip pe youtube, mi s-a crash-uit de cateva ori.

Editat de dirzuandreiovidiu
  • Management
Postat

trimite-mi imaginea pe mail ca sa incerc si eu cu ea. Testele pe care le-am facut pana acum au fost ok. 

• Management
Postat

Buna idee

2013-03-22_1812.png

Postat

"Daca tu ai un mar si eu am un mar si facem schimb de mere, atunci tu si eu vom avea in continuarea un mar. Dar daca tu ai o idee si eu am o idee si le schimbam intre ele atunci fiecare dintre noi va avea doua idei – George Bernard Shaw"

• Management
Postat

Am reactivat modulul de galerii foto si am redescoperit vechi imagini pe care le-am postat aici. Nu stiam ca pozele astea erau salvate si credeam ca le-am pierdut. Frumoase amintiri...

In caz ca va intereseaza masinile "de epoca" http://forum.vamist.ro/gallery/album/2-prima-mea-masina/ :)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.