Sari la conținut

Featured Replies

• Răspunsuri 1,2k
  • Citiri 986,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catoli

• Wow. Someone drank the kool aid. Habar n-ai cat de departe de adevar esti. Urmaresc de cateva luni de zile forum-ul bitcoin, si nu a fost saptamana in care sa nu apara o teapa noua si useri care sa-si

• Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii       Curs special pentru barbati   Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barb

Imagini postate

Postat
  • Moderators

Foarte tare masinuta :) Nu-mi plac masinile de epoca, masinile alea lustruite si puse in vitrinele colectionarilor, imi plac insa tare de tot vechiturile astea. Asta e genul de masina pe care simti ca o conduci. Vibreaza tablele pe ea cand merge, trebuie sa te chinui sa o bagi in viteza, esti intotudeauna cu sufletul la gura ca te-ar putea lasa in mijlocul drumului. Astea-s adevaratele senzatii tari :)

Postat

Azi am luat-o pe cont propriu 100% renuntand complet la ce m-au invatat altii. Rezultatul a fost o recuperare de 10% din contul de 1000 deschis acum cateva saptamani. Am mentinut acelasi MM conservativ ca si pana acum.

In zilele urmatoare intentionez sa fac la fel sa gandesc mai mult MM-ul pentru a reduce si mai mult pierderile. Cine stie...

post-3825-0-36859100-1364225826_thumb.jpg

Postat

Apollo  : " Azi am luat-o pe cont propriu 100% renuntand complet la ce m-au invatat altii...." 

Mai exact la ce te referi?!

Postat

"Multi lucreaza, dar putini gandesc." - Mihai Eminescu

Postat

Apollo  : " Azi am luat-o pe cont propriu 100% renuntand complet la ce m-au invatat altii...." 

Mai exact la ce te referi?!

Ar fi prea devreme sa dezvolt intrucat am doar o zi de "rebeliune" :). Zic doar atat : uneori apar in calea ta oameni care vor sa te ajute din experienta lor, vazandu-te neghiob si nestiutor. Dar informatiile lor pot sau nu pot sa-ti fie utile. In cazul meu m-au ajutat pana la un anumit punct. Dar in final am realizat ca nu e potrivit pentru mine. Si am revenit in punctul in care eram inainte pana sa intalnesc acele noi informatii. Dar e o diferenta. Acum sunt mai putin prost decat acum 2 luni :)) . Ce pot sa zic ? Multumesc celor binevoitori . Ce dai se intoarce la tine sub o forma sau alta.

Ca mi-am adus aminte de niste cuvinte. Ziceau asa : un om bogat i-a dat unui cersetor o cutie cu gunoi, razand. Cersetorul a luat cutia si a umplut-o cu pamant in care a sadit niste flori frumoase. Mai tarziu i-a innapoiat bogatului cutia. Bogatul il intreba :

- Cum poti sa-mi dai aceste flori superbe cand eu ti-am dat doar o cutie cu gunoi ?

- Fiecare om daruieste ce are in inima, raspunse cersetorul zambindu-i.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.