Sari la conținut

Featured Replies

Postat

am gasit o solutie concentrata cu mql4, ti-o injectez si numai trebuie sa inveti, e bine asa?  :D

• Răspunsuri 1,2k
  • Citiri 985,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catoli

• Wow. Someone drank the kool aid. Habar n-ai cat de departe de adevar esti. Urmaresc de cateva luni de zile forum-ul bitcoin, si nu a fost saptamana in care sa nu apara o teapa noua si useri care sa-si

• Cursuri organizate de Ministerul Sanatatii in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii       Curs special pentru barbati   Obiectivul pedagogic al cursului de formare este de a le permite barb

Imagini postate

Postat

bravo, poti sa te imbeti cu bere fara alcool. :D  

ce rezista? coafura?

Editat de iulik2k1

Postat

Apropos, mai stie cineva ceva de Sorin (oltciter)? A disparut dintr-o data de pe forum, mi-era teama sa nu aiba iarasi probleme de sanatate. Sa speram ca e bine, totusi.

Cand il mai vezi recomanda-i sa citeasca articolul asta http://dantanasescu.ro/2010/01/07/vindecarea-cancerului-cu-bicarbonat-de-sodiu.html  . Italia nu e departe. Poate poate.

Stiti cum s-a vindecat unul de aceasta boala ? Vazandu-si calul care avand aceeasi boala manca o anumita iarba. Apoi a facut ceai din acea iarba si s-a vindecat atat el cat si calul.  Intamplarea a avut loc prin 1920-1930 dar a fost musamalizat totul din motive lesne de inteles.

Un-nou-medicament-despre-care-se-spune-ca-ar-vindeca-in-totalitate-cancerul :

http://www.edituradaksha.ro/articles/view/un-nou-medicament-despre-care-se-spune-ca-ar-vindeca-in-totalitate-cancerul-a153

Postat

sal baieti.am nevoie de niste sfaturi.toata problema la mine tine de psihic.trade-urile le iau bine doar ca nu am curaj sa le las sa se dezvolte.spre ex azi:am luat long pe g/u la 1.5204 si am inchis cu +11 ca mai apoi sa vad cum zboara pana la 1.5230.alt trade pe care am vrut sa-l iau a fost long e/u la 1.3248 si acum cand scriu e in cer.fuck!ma gandeam ca atunci cand se duce la +7-8 pips sa duc sl la +1 dar cateodata parca inadins se intoarce sa ia sl si apoi pleaca unde trebuie.la ce trebuie sa lucrez?cum naiba sa fac?e frica de a nu se intoarce impotriva mea si sa inchid pe minus,sa nu las o tranzactie pe plus sa se transforme in una cu minus dar in acelasi timp stiti cum e:ce e cu plus e bine,iei ce ti se da.

Editat de sincu_viorel1987

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.