Sari la conținut

Featured Replies

Postat

In forex exista intr-adevar cateva lucruri care pot creea in mintea mea semne de intrebare si uneori...chiar emotii negative de frustrare! Dar astea nu sunt nicidecum legate de managementul riscului ! Un semnal bun este un semnal bun iar unul gresit este unul gresit ORICARE ar fi managementul riscului ! Singurele emotii mi le creeaza calculatorul meu antic  care se blocheaza atunci cand imi doresc sa inchid cateva tranzactii ,astfel incat in loc sa ies cu un profit de 25 % din cont,  pe zi ... ies cu doar unul de 12 %( si culmea...mi se reproseaza ca 10 % e prea mult ...!  dar de 25 % ce ati spune ?) Cele cateva minute in care calculatorul se blocheaza sunt singurele semne de intrebare ...  singurul risc pe care trebuie sa mi-l asum...

Intr-un acces de mandrie ratacita as putea sa spun ..."Ah... 100 de tranzactii fac fara nicio pierdere... !" Insa n-am sa spun asa...  !

Nu imi ramane de facut decat sa ma imbogatesc de unul singur...

Singura frustrare este aceea ca trebuie ca in fiecare dimineata sa ma grabesc spre serviciu ... pana intr-o zi ... !

• Răspunsuri 716
  • Citiri 164,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• 24052013 Ca sa continui ideia acestui proiect astazi voi analiza tranzactionarea pe saptamana care a trecut si voi arata in ce context de piata a decurs .   Am atasat trei grafice unde se vede perioad

• M-am uitat putin peste pozitiile deschise de unii colegi de Fond si constat cu tristete ca unii din noi, deschidem pozitii minuscule, microscopice, de dimensiuni bacteriene as zice, pt. a masca inabil

• Magicianul
    Magicianul

In forex exista intr-adevar cateva lucruri care pot creea in mintea mea semne de intrebare si uneori...chiar emotii negative de frustrare! Dar astea nu sunt nicidecum legate de managementul riscului !

Imagini postate

Postat

tu nu ai inteles, sa iti explic din nou. 

5 tranzactii cu 2%risk cu 50% sansa de castig fac mai mult decat 10% cu 90% sansa de castig.

asta e, faci mai mult nu ai ce cauta aici. nu pune la suflet mergem mai departe  :48:

Postat

eurusd - h1 - breakout

sell stop=1.2882 sl=1.2916 tp = 1.2820 risk = 0.5% r/r = 1/1.8 vol = 1.46

post-1363-0-91527300-1369708594_thumb.jpg

Atasez un script MT4 creat de Tradelover care calculeaza volumul tranzactionabil in functie de marimea stop loss. Am adus o modificare scriptului : calculul se va raporta la Balance sau Equity in functie de valoarea cea mai mica dintre cele doua.

Daca la plasarea pozitie (pending sau market):

1. Balance> Equity calculul se raporteaza la Equity

2. Equity>Balance calculul se raporteaza la Balance

CalculRisk.mq4

Postat

GBP/USD

Trend daily spre sud!

H1- sell stop la 1.50800; Volum=1.0 lot; SL= 1.51150; TP=1.49750 risc~1%; RR=1-3; TS=35 ;La 1.50200 voi inchide 1/3 din pozitie.

Negarea scenariului: daca pretul in urmatoarele ore continua sa urce si trece de nivelul sl-ului anulez ordinul.

Sper ca am spus ce trbuia sa spun si ca n-am gresit cu nimic.

Mult succes!

Postat

@ Magicianul

O tranzactionare fara a sti sa calculez  riscul este una utopica !

Vb de sute de procente pe luna dar nu-ti permiti sa bagi 1000 usd si sa le faci , cum vine asta ?

Vb de trading  si de asa succese ( cate 100 de trazactii fara nici o pierdere) dar esti angajat si lucrez pe un salariu ? Cum vine asta ?

Oare nu este prea legat cu ata rosie ceea ce spui tu aici ?

Ai atatea posibilitati de a participa in concursuri pe tot internetul care au si premii sa sf daca nu ai 1000 usd si vrei sa-i faci . De ce nu o faci ?

Sau serviciul unde lucrezi iti aduce 100 000 usd pe luna si nu vezi rostul sa renunti ?

@ iulik2k1

Toate comentariile care nu sunt legate de analiza tehnica strict si de tradingul din cadrul acestui proiect te rog sa le faci in alta parte si nu aici !

Deschideti un topic de critica si fa acolo tot ce vrei daca iti permite moderatorul .

Nu mai arunca comentarii peste tot fara sa stii ce ai de spus !

Am mai intalnit oameni euforici care cand au vazut ca castiga 50% pe zi au luat-o razna si totul a fost doar de moment pana la prima schimbare de situatie ca mai apoi sa ramana sa traiasca cu acest sentiment si cu acest vis in momentul cand s-au facut praf !

@ ambii

Discutati visele voastre in privat nu in public ! Aceste discutii nu au legatura cu acest topic si probabil ca nici cu Forumul !

P.S. Imi cer scuze pentru acest post de la toti participantii acestui proiect . Sper sa nu mai fie nevoie de interventii de genul asta .

Mersi !

Postat

In forex exista intr-adevar cateva lucruri care pot creea in mintea mea semne de intrebare si uneori...chiar emotii negative de frustrare! Dar astea nu sunt nicidecum legate de managementul riscului ! Un semnal bun este un semnal bun iar unul gresit este unul gresit ORICARE ar fi managementul riscului ! Singurele emotii mi le creeaza calculatorul meu antic  care se blocheaza atunci cand imi doresc sa inchid cateva tranzactii ,astfel incat in loc sa ies cu un profit de 25 % din cont,  pe zi ... ies cu doar unul de 12 %( si culmea...mi se reproseaza ca 10 % e prea mult ...!  dar de 25 % ce ati spune ?) Cele cateva minute in care calculatorul se blocheaza sunt singurele semne de intrebare ...  singurul risc pe care trebuie sa mi-l asum...

Intr-un acces de mandrie ratacita as putea sa spun ..."Ah... 100 de tranzactii fac fara nicio pierdere... !" Insa n-am sa spun asa...  !

Nu imi ramane de facut decat sa ma imbogatesc de unul singur...

Singura frustrare este aceea ca trebuie ca in fiecare dimineata sa ma grabesc spre serviciu ... pana intr-o zi ... ! 

Nu m-am putut abtine sa nu intru si sa nu iti dau un punct pozitiv ! !.

- Tot ce ai spus acolo e corect . E stilul tau de tranzactionare , dar , regulile le-ati facut voi si le-ati acceptat !.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.