Sari la conținut

Zona Comuna [analize & discutii]


Criodi

Postări Recomandate

 

E foarte posibil, avand in vedere ca, de data aceasta si China, repeta greselile facute de SUA in trecut, dar pe care le face si in prezent, din pacate. Si-aici vorbim de imobiliare. Istoria e uitata deja, aici ma refer la precedentul din 2008. Cu atat mai mult cu cat cresterile de la criza declansata de creditele subprime nu sunt spectaculoase (restul lumii mai putin Asia) iar unde sunt (China si India) sunt nesustenabile si opririle din acele cresteri se fac brusc, aparent fara nici o atentionare.

Editat de dirzuandreiovidiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Piata EUR deja a invatat ca cand vb Draghi EUR se duce in jos , este o mascarada de toata frumusetea se vede cu ochiul neinarmat ca trag piata in jos cu orice pret dar se bat cu pumnul in piept in public ca ei nu participa la ,, razboiul valutar ,, ha ha ha ha ha .... da buna si asta . D. Draghi crede ca toata lumea este naiva si ei sunt cei destepti , deja piata s-a saturat de politica lor slaba si deciziile de lupta cu criza de doi lei , este timpul sa se schimbe ceva ca de altfel o sa derapeze in continuare . 

Au aruncat in presa mii de mesaje manipulatoare ca sa poata tine valuta sub control , au facut mascarada cu Grecia , Spania , Cipru si totusi valuta se tine destul de bine , in raport cu cate atacuri au incercat . Pe dolar daca se incercau atea atacuri astazi paritatea EURUSD era la 1.5 sau chiar 1.6 . 

Urmarimd ani de zile pret de mii de ore am inceput sa le inteleg miscarile din spatele miscarilor . 

Orice Guvernator care crede ca prin faptul ca o sa tina cursul valutar a tarii in presiune o sa rezolve problemele finanaciare se inseala groaznic . Intr-o zi piata pur si simplu ajunge la momentul cand nici nu-l baga in seama si oricum face ceea ce trebuie sa faca chiar daca volanul este in mana lor oricum dau chix . 

Lectia pana la urma o invata fiecare ,,Imperiu ,, . 

 

O lectie pentru lume urmeaza si deja avem un exemplu clar - valuta BITCOIN care a aparut deja si  daca o sa reuseasca o sa-i dea peste cap pe acesti ,,moguli de carton,,

 

Succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cauta pe net si invata d.Vaxx . 

Este o moneda noua care deja are si piata ei de tranzactionare si tot , se poate face plati cu ea si avanseaza intr-un model de Economie Noua care este paralela cu aceasta .

Poate macar atunci nu v-om avea atatea manipulari si psihologia pietii o sa fie neatinsa . 

 

Un speculator d.Vaxx trebuie sa fie la curent cu mai multe informatii decat cu doua lumanari sau o linie de trend  :D !

 

P.S. Stie cineva de pe forum ce insemna - BITCOIN ?

 

Mult succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa fiu mai explicit d. Vaxx  BITCOIN este  Moneda Digitala .

 

Intrebare care ma framanta pe mine este : O sa functioneze oare robotii de tranzactionare in piata digitala sau nu ? 

Dupa parerea mea - nu ! 

 

Asa ca pana la urma tot stiinta o sa bata toata nebunia asta ! ha ha ha ha ha ha .

 

Productivitatea apare de la Organizare , Organizarea apare de la Disciplina , Disciplina apare de la Vointa, Vointa apare de la Caracter , Caraterul se modeleaza de la Educatie ….. algoritmul este  indirect nu direct!

 

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Avem si forum romanesc despre bitcoin, deschis tot de Stefan. Vedeti http://bitcoin.ro S-a mai discutat razlet si pe vamist despre bitcoin. E un cryptocurrency aparut prin visele umede ale libertarienilor hippy votanti ron paul si suporteri gold standard. Eu unul nu vad magia acestei monezi. Desi are cateva avantaje ele sunt oarecum limitate mai ales in comparatie cu dezavantajele. Ma rog, asta-i subiect pe care e usor sa se aprinda discutii nu tocmai politicoase, deci ma abtin mai departe. Am scris un pic si pe http://bitcoin.ro Mergeti pe acolo daca aveti chef de discutii. Vedeti si discutia de pe blogul lui tradelover http://forum.vamist.ro/blog/7/entry-528-calare-pe-raliul-bitcoin/

 

Algoritmii pot tranzactiona orice si cred ca in medie o fac mai bine ca oamenii. Nu vorbesc de experti cu macd si doua moving average. Vorbesc de algoritmi scrisi de quants si conectati cu teava directa la vreo bursa sau alta. Aia fac bani gramada si daca va ajunge vreodata bitcoin-ul destul de mare si serios incat sa existe brokeri si dealeri babani garantat vor intra si algortmii pe fir.

 

Iar despre conferinta de astazi reactiile imediate sunt relativ usor de explicat la modul general. Nu am avut discutii despre rate cuts altele decat am avut data trecuta (Sunt deschisi la negative cuts, dar nu inca. Dobanzile tinute pe loc prin consens) si am avut revizuiri pe GDP in sus pe 2014. Caderile au venit pe cateva comentarii mai negative referitoare la situatia europeana (Don't be so optimistic about the current situation) dar au fost ignorate destul de repede. Pana una alta deci suntem mai sus pe euro. Asta o spun din ce-am vazut pe newswires. Oi vedea in weekend daca am timp sa studiez un pic fundamentul ca n-am prea gasit timp in ultimele doua saptamani.

 

Sper ca nu vati jucat vreunul la pacanele pe miscarile astea ca sa vad maine vreo gaura in cont pe graficul fondului.

Editat de Criodi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.