Sari la conținut

Featured Replies

Postat
  • Management

Am facut mutarea. Sper sa nu fie probleme, dar daca cineva nu poate sa posteze, sa-mi spuna pe privat. Acum trebuie sa vad cum fac sa apara in continuare postarile pe "Forex Wall". Toata lumea poate sa citeasca, dar pot posta aici doar traderii fondului, moderatorii si cu mine. Toti ceilalti trebuie sa ceara o invitatie.

• Răspunsuri 716
  • Citiri 164,7k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• 24052013 Ca sa continui ideia acestui proiect astazi voi analiza tranzactionarea pe saptamana care a trecut si voi arata in ce context de piata a decurs .   Am atasat trei grafice unde se vede perioad

• M-am uitat putin peste pozitiile deschise de unii colegi de Fond si constat cu tristete ca unii din noi, deschidem pozitii minuscule, microscopice, de dimensiuni bacteriene as zice, pt. a masca inabil

• Magicianul
    Magicianul

In forex exista intr-adevar cateva lucruri care pot creea in mintea mea semne de intrebare si uneori...chiar emotii negative de frustrare! Dar astea nu sunt nicidecum legate de managementul riscului !

Imagini postate

Postat

Neatza!

Eu urmaresc o respingere pe usd/jpy din nivelul psiho de 100.00, e adevarat ca pe termen scurt!

Am intrat cu un lot la 100.46 (m-am grabit) si cu inca un lot la 100.066. SL-ul e pus scurt, la 99.52, iar TP-ul e pus orientativ la 103.062.

O saptamana inspirata!

Postat

Neatza ! 

@ livium- graba strica treaba uneori !  B-)

O saptamana buna tuturor ! 

Mult  succes !

Postat

Cred ca AUD se va deprecia cam pe toate fronturile, pentru ca din cate am auzit, rata dobanzii va scadea din nou! 

Postat

Offtopic

Cred ca AUD se va deprecia cam pe toate fronturile, pentru ca din cate am auzit, rata dobanzii va scadea din nou! 

Pai deja a cam facut-o, daca te uiti in topicul Tranzactionare folosind doi pivoti am undeva o analiza pe termen lung pe aceasta pereche si, conform careia a inchis sub un pivot saptamanal, trecand in zona de bias descrescator.

Postat

Buna! Tranzactionez de 2 ani forex . Incerc pe cat posibil sa tranzactionez in directia trendului , uitandu-ma doar pe timeframuri mari , de la 4h in sus, chiar pe weekly

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.