Sari la conținut

Discutii despre organizare si regulament intern


Postări Recomandate

  • Management

Acest grup a fost deschis la cererea traderilor care nu vroiau sa fie limitati de riscul maxim impus in grupul Alpha. Ii invit pe toti cei interesati sa se alature acestui grup si sa-si puna la punct un regulament intern de functionare si o structura de organizare. Apoi ma voi ocupa eu de legarea grupului cu contul de Myfxbook si de generarea graficelor aici pe Vamist.

 

Spor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu vreau sa joc all-in pe EUR/CHF si sa profit de faimosul peg.

 

Risc total pe care il doresc: pierderea totala a contului (100% drawdown) in caz ca se tranzactioneaza sub 1.1950 (peg-ul e la 1.2000).

 

Nu voi folosi SL-uri sau TP-uri. SL-ul e implicit (margin call la 1.1950), iar TP-ul va fi decis discretionar. Nu voi posta nici analize. Ideea de baza e buy lowish, sell highish, cu nivelele concrete luate in functie de comportamentul spotului si pozitionarea pietei.

 

Voi avea tranzactii pe termen lung (2-3 luni), dar poate si scalpuri, toate exclusiv long si exclusiv pe EUR/CHF.

 

Daca cine devine administrator (eu nu doresc) considera astea acceptabile, I'm in.

 

PS: Eu as incepe sa tranzactionez de pe acum (situatia in piata e favorabila). Ar fi ok daca sa zicem sunt adaugat peste o sapt, si as avea niste pozitii open? Sau trebuie sa incep dupa ce sunt adaugat.

Editat de gigi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Tehnic se poate lega oricand contul tau de myfxbook, chiar daca incepi sa tranzactionezi acum. Dar nu stiu daca myfxbook stie sa ia in calcul si tranzactiile facute inainte de conectare. Ar trebui sa le ia, dar nu am testat ca sa iti spun sigur. Tu poti incepe si vedem dupa aia ce se intampla :)

 

Si nu vad de ce ar avea cineva ceva impotriva strategiei tale de tranzactionare pentru ca pana la urma din cauza asta se face un fond alternativ... pentru a se testa si metode alternative de trading. Dupa un an sper sa mai existe traderi si fonduri si sa putem trage linie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu din pasajul asta citat din tine am inteles ca ar putea fi niste limite:

 

 

sunt acum invitati sa se alature Fondului Beta si sa puna la punct regulamentul intern si structura administrativa. Diferenta dintre fondurile Alpha si Beta vor tine doar de aceste doua aspecte amintite anterior: regulament intern (riscuri pe tranzactie, riscuri totale, etc)

 

Am sa astept pana este creat account-ul de myfxbook.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fara limite, fara poezii, fara titulaturi, fara directori, fara analisti, fara caini de paza, fara femei de servici.

 

silent.... si fara "profesionistii" din hedge fund vamist.

 

si eu cred ca vin cu un robotel.

 

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am gandit ce reguli ar putea avea acest fond no-limit, diferite fata de fondul Alpha (in afara de faptul ca e no-limit).

 

Una de bun simt care imi vine in cap, e sa fie limitat nr maxim de "intrari" la maxim 2 per trader (forum id) per an. Si daca pierde toti banii dintr-un cont (sau atinge limita stabilita de drawdown), sa fie banat din fond pt un an. Asta pt a preveni nebuniile care se intampla in concursurile pe demo, unde multi intra cu 10 conturi si tranzactioneaza random.

 

Parerea mea e ca aceasta regula ar trebui aplicata si la fondul Alpha. Nu de alta, dar cine face pierderi de 20% intr-o sapt zile intr-un fond in care cica se respecta "money-management-ul", nu mi se pare ca ia in serios ideea. Sau poate ar trebui sa se mute aici.

 

Eu zic sa-i dam drumul, ca nu par sa fie foarte multi doritori. Mai vedem din mers.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Management

Iulik2ki, limiteaza-te la a vorbi doar in numele tau. Plus ca nu ma pot "abtine" pentru ca nu consider ca am de ce sa votez pentru o chestie in care am de gand sa ma implic strict administrativ. Adica doar sa va pun la dispozitie un mediu in care sa va desfasurati activitatea si sa va organizati singuri. Pot doar sa va sugerez chestii si e treaba voastra daca tineti cont de ele: e ok suspendarea in cazul pierderilor, dar nu cand "ai facut contul praf", ci inainte. Intr-un fond de investitii traderul nu tranzactioneaza banii lui. Si TOTI sunt trasi la raspundere inainte de a pierde toate fondurile care i-au fost alocate. As propune o schema de genul: suspendare o luna dupa pierderea a 20% din cont, excluderea definitiva din fond la a doua abatere.

 

Gigi, o sa trimit detaliile de conectare la myfxbook azi, dar putin mai tarziu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1. multumim pentru sprijin, am spus abtinere gandindu-ma ca nu te intereseaza regula grupului.

2. daca un trader face o greseala e treaba lui, eu nu stau sa fac politie si sa cert pe nimeni ca face trade dupa cum il taie capul, mai ales ca eu nu cunosc/inteleg strategia lui, nu vreau sa ma arat superior nimanui.

prefer sa am 30% DD si sa fac 500% pe luna decat sa am DD de 15% si sa fac 2% pe luna. eu imi fac strategia in functie de cati bani am in buzunar.

am plecat sa facem un grup de trade fara limite ca la scoala de traderi. 

 

daca incepem cu 1 mie de reguli pe care nu le respecta nimeni eu ma retrag inainte sa incepem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scriu aici ca dincolo nu pot.

Stefan, are dreptate iulik . Fondul beta ar trebui sa nu indeplineasca prea multe restrictii. Exista deja fondul alpha pe care exista restrictii si beta pe care sa nu fie restrictii. De altfel asta a si fost ideea de la inceput , pentru a compara modul de abordare al celor doua fonduri.

Este un grup care tranzactioneaza neconventional deci cu atat mai mult nu trebuie sa se incadreze in vreo restrictie.

Editat de Apollo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.