Sari la conținut
Postat

Buna, as vrea sa construiesc un EA de tip Holy Grail.Dupa multe simulari si calculatii statistice miam dat seama ca:

• Numai un EA mecanic cu un takeprofit si un stoploss fix poate supravietui pe termen lung.Asta inseamna ca trebuie sa aiba acelasi TP si SL la fiecare trade pe care o face (in pipsi).Ex: 10 pip SL si 30 pip TP la toate tradeurile,pe o pereche,fara exceptie.
  • Tradeurile trebuie sa fie mereu macar de un RR de 1,70 : 1, preferabil 2:1  ,daca sistemul are 50% win rate, si asta este o regula stricta,daca e 1,69:1 vom pierde pe termen lung
  • Are nevoie de un sistem cu un win rate macar de 50%, preferabil 55%-60% sau mai mult

Daca vreti sa ma ajutati cu acest proiect,atunci asta aveti de facut:

1. Gasitimi sisteme, preferabil pe timeframeuri mai mici de 1 ora,si mai mare de 1 min (5min,15 min si 30 min sunt ok)
  2. Sistemul sa aiba o rata de succes de macar 55%  si care sa contina tradeuri care sa nu aiba un RR mai mic de 1,70:1
  3. Sistemul sa fie sistem mecanic,adica sa depinda cat mai putin de deciziile traderului,pana la urma un robot va face tradeurile...
  4. Sistemul sa fie bazat pe indicatoare , si nu pe pivot points sau suport/rezistenta

Cand oi fi gata cu EA-ul o voi posta aici ca totii sa o putem testa si apoi beneficia de el.

Editat de Proximus

• Răspunsuri 78
  • Citiri 23,9k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Most Popular Posts

• nirolf_trader
    nirolf_trader

aha , si versiune ptr public va fi proasta? ))   si daca vrei sa vb si serios , backtestul pe ce date le-ai facut?pe alea din mt4?

• voi faceti heads-up cu piata si brokerul va curata in 24h.   nu uitati ca brokerul va da cartile... tot mai credeti ca aveti sanse sa castigati si voi?

• si tu crezi ce scrie intr-un amarat de pdf. setarile la server se schimba in 5 minute. fara teste reale cu masurare viteza si slip nu poti fi sigur de nimic.

Imagini postate

Featured Replies

Postat

Intrebarea este : pe ce varianta mergi ? Ca daca alegi varianta unde ai parte doar de spread, dai de Dealing Desk.  Daca alegi varianta unde ai parte de comision + spread redus NDD,  ai sa te trezesti ca pe termen lung nu e deloc de neglijat.

Editat de Apollo

Postat

Raspunsul la intrebarea "pe ce varianta mergem ?" il gasim in fisierul atasat.

Forex Product Highlights.pdf

Editat de theSeer

Postat

si tu crezi ce scrie intr-un amarat de pdf. setarile la server se schimba in 5 minute. fara teste reale cu masurare viteza si slip nu poti fi sigur de nimic.

Postat

"Percentage of profitable and unprofitable accounts as reported to the NFA - Q1 2013" - datele furnizate sunt de incredere, iar daca careva a mintit, cum cu NFA nu-i de joaca - plateste amenda de-l falimenteaza !

Late edit : din fisierul pdf se observa ceva fantastic : doar o mana de oameni joaca pe Forex cu conturi reale !

Editat de theSeer

Postat

Reveniti va rog la topic. Aveti un sistem care functioneaza? Puneti-l pe tava pentru cel care l-a cerut sa-l poata programa...

Postat

Offtopic
Sa presupunem ca Bianca Dragusanu citeste topicul asta, sau Nicolae Guta, sau brokerii. N-am nici un interes sa le-arat astora cum sa faca bani. Nu intelegeti ca un sistem profitabil nu se pune in public ? E greu ? Nu e vorba ca nu se cade , ci pur si simplu fiecare gandeste astfel. Il imparte doar cu anumiti oameni.

Editat de Apollo

Postat

Offtopic
Sa presupunem ca Bianca Dragusanu citeste topicul asta, sau Nicolae Guta, sau brokerii. N-am nici un interes sa le-arat astora cum sa faca bani. Nu intelegeti ca un sistem profitabil nu se pune in public ? E greu ? Nu e vorba ca nu se cade , ci pur si simplu fiecare gandeste astfel. Il imparte doar cu anumiti oameni.

Sa NU uitam ca perpetuum mobile-urile au fost mai recent scoase de pe lista de lucrari acceptate de institutul american de inregistrare a patentelor !

Postat
  • Autor

Offtopic

Offtopic
Bianca Dragusanu,Nicolae Guta asta e buna:))

In primul rand nu conteaza, noi pe forum suntem vreo 100-200 care o vedem si poate cei care cauta pe google.Apoi mai sunt 99999999999 de stategii profitabile, cei pasa de brokeri ce stategie folosesc,ca pana la urma interesul lor e sa fac bani multi la ei ca daca nu fac bani,plec, si nici ei nu mai fac :D

Apoi hai sa revenim la topic, bara renko pare sa fie usor de folosit, japonezii il foloseau cu ichimokurile si fibonaccile lor de 200 de ani.Si daca zici ca partea de sus este semn buy,partea de jos sell si partea mijlocie este "dead zone" ,tot nu inteleg care este garantia ca dupa o bara de sus vine incauna...Si care este garantia ca daca facem EA-ul asa buy sus ,pauza in mijloc si sell jos care este garantia ca asta are 50% win rate? Nimic.Asta e mai rau decat jocurile de noroc acolo macar stii sansele fixate aici sansele tale se misca dupa voia pietei...Trebuie neaparat ceva indicatoare ca altfel mai bine ma joc ruleta decat sa fac trade pe un sistem haotic ca asta.Si daca tot punem indicatoare atunci hai sa nu complicam lucrurile cu renko si sa revenim la lumanarile noaste mai confortabile.

Editat de Proximus

Postat

Chiar sunt curios sa vad o "strategie profitabila"  , doar una, din cele 9999x de care spui. Pana atunci, nu mai intervin la acest topic.

Postat

http://pitchforktrader.com/ARCHIVE/EXTRAS_volumul_1-Analiza_Pitchfork_Integrata.pdf

La pagina 29, la regula 80/20 ce gasim ? Exact valorile 83.3% si 16.7% care la o renko bara candlestick de 144 pips ne da o medie a tranzactiilor de 96 pips. Eu am obtinut valoarea din teoria fractalilor, nu stiu cum a obtinut-o pitchforktrader.

Zona aia de bias neutru de ±46 pips NU trebuie interpretata altfel decat ca marja de eroare la calculul probabilitatii ca pretul sa mearga in TP sau SL, cu alte cuvinte cat timp NU se iese din zona de bias neutru suntem in marja de eroare. Cand se iese din marja de eroare, e prea tarziu sa se mai dea ordin pe renko bara curenta ! Am iesit din marja de eroare fara ca sa intru in piata, atunci ... Asta la vista, data viitoare !

Si daca NU am intrat in piata pe Open-ul renko barei curente, atunci aflandu-ma in zona de bias neutru, voi alege sus (intrare Buy) daca Bid<Open si respectiv jos (intrare Sell) daca Bid>Open, pentru a asigura miscarea de 144 pips pe durata de viata a tranzactiei pe renko bara curenta. (aici am descris limitarile (filtrarile), NU conditia efectiva (semnalul) de intrare in piata)

PS. Cum alegem dintre sus sau jos, asta tine de cat de corect descriem conditiile pietei. Eu lucrez la determinarea unei formule fractale, dar NU o voi face publica. In schimb, voi face public un grafic cu sute de tranzactii in momentul cand voi atinge exact valorile 83.3% si 16.7%. Cea mai buna medie pe care am obtinut-o pana acum a fost de 2*spread, 1 spread la broker, 1 spread la mine. Un raport de 2:1 (24 pips) in loc de 8:1 (96 pips).

Editat de theSeer

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.