Sari la conținut

nimeni nu castiga. cel putin nu de pe forumuri.

Postări Recomandate

nici o strategie nu merge de pe net.

Culmea  si paradoxul este ca toate strategiile sunt bune si profitabile.

Dar mai este ceva care face diferenta intre a castiga si a pierde: trebuie sa stii cum functioneaza piata.

Cand stii cum functioneaza piata, stii si cand sa aplici sistemul.

Vei stii si riscurile pe care ti le poti permite si vei stii si reward-ul la care sa te astepti.

Dar pina nu inveti cum functioneaza piata nici un sistem (absolut nici unul) nu iti va da satisfactie. 

Editat de tavi_star
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nici nu ma gandesc. 

Ramai in ceata si cauta.

Cand ai sa inveti lectia umilintei in trading poate mai vorbim. 

Dupa cum i-am spus si lui testaregrupuri si spre marea SUPRINDERE PLACUTA A MEA omul a inteles.  Acum iti spun si tie.

Impotriva celui ca tine si sa fie 1000 si nu imi e frica. Tari in limba slabi in cifre. Si daca e viceversa INCHIDE-MI GURA.

Astept cifrele.

Link spre comentariu

Culmea  si paradoxul este ca toate strategiile sunt bune si profitabile.

Dar mai este ceva care face diferenta intre a castiga si a pierde: trebuie sa stii cum functioneaza piata.

Cand stii cum functioneaza piata, stii si cand sa aplici sistemul.

Vei stii si riscurile pe care ti le poti permite si vei stii si reward-ul la care sa te astepti.

Dar pina nu inveti cum functioneaza piata nici un sistem (absolut nici unul) nu iti va da satisfactie. 

Deci arata-mi si mie din Profiturile tale reale ca stii ce spui. Deci unde sunt cifrele?

Link spre comentariu

Nici nu ma gandesc. 

Ramai in ceata si cauta.

Dupa cum i-am spus si lui testaregrupuri si spre marea SUPRINDERE PLACUTA A MEA omul a inteles.

sansele ca tu sa castigi in continuare sunt foarte mici. o data si o data bula se va sparge.

Link spre comentariu

Nici nu ma gandesc. 

Ramai in ceata si cauta.

Dupa cum i-am spus si lui testaregrupuri si spre marea SUPRINDERE PLACUTA A MEA omul a inteles.

sansele ca tu sa castigi in continuare sunt foarte mici. o data si o data bula se va sparge.

=)) sunteti grozavi.

Link spre comentariu

Nici nu ma gandesc. 

Ramai in ceata si cauta.

Dupa cum i-am spus si lui testaregrupuri si spre marea SUPRINDERE PLACUTA A MEA omul a inteles.  Acum iti spun si tie.

Impotriva celui ca tine si sa fie 1000 si nu imi e frica. Tari in limba slabi in cifre. Si daca e viceversa INCHIDE-MI GURA.

Astept cifrele.

Eu sunt impotriva tuturor.

Exista si o replica pe undeva: Your stops are belonging us!

Poate ca tu demonstrezi ceva numai cand vrei banii unui client ca sa-i tranzactionezi sau sa impresionezi pe cineva.

Eu nu am ce sa demonstrez nimanui nimic.

Numai mie trebuie sa-mi demonstrez ceva. 

Inca nu ai invatat treaba asta ca un trader (din ala care face bani nu din ala care pierde bani) nu trebuie sa demonstreze nimic.

Il doare in cot de comentatorii de pe forumuri.

In esenta, tradingul insemna sa iei banii altora. Nu insemna fratie si intr-ajutorare.

Regret ca m-a luat valul si am intrat in discutii pe teme care nu ma intereseaza.

Fiecare este pt. el.

Ce ma intereseaza pe mine ca unii spun numai tampenii.

Sa spuna in continuare si sa tranzactioneze la la fel.

Eu voi fi mereu: CONTRA

Editat de tavi_star
Link spre comentariu

Nici nu ma gandesc. 

Ramai in ceata si cauta.

Pardon dar trebuie sa te contrazic la aceste afirmatii.Prima afirmatie este incorecta fiindca sansele se pot manipula usor daca folosesti Money Management adecvat.Sistemele de trading nu prea conteaza dupa parerea mea, avem nevoie doar de un semn de intrare si iesire si gata. Eu sunt in favoarea celor mecanici sau EA, dar ca rezerva am si niste strategii manuale.

A doua afirmatie este partial incorecta.Sunt intradevar strategii proaste pe net dar 1 din 100 este bun, mai ales daca stii de unde sa unde alegi.Nu iti iei strategia pe bani, nu iei stategia de pe bloguri necunoscute, nu cazi la toate reclamele cu smecherii de marketing care iti promit 600% de randament pe minut.Mai cauta pe forexfactory sisteme reale care au vreo 50.000 de vizualizari, nu exista ca 1 din ele sa nu mearga.De fapt si eu am un sistem de acolo care merge dupa ce iam mai facut ceva modificari si imbunatatiri.Si acuma incerc sa contruiesc un EA pe el

Apoi si mitul cu robotii de trading,ca nu ar fi buni sau nu se pot adapta blabla , e fals.Robotii sunt mai buni decat omul, fiindca nu au emotii,daca sunt bine programate executa ordinile ca un soldat, fara indoieli,frica ,panica,lacomie,etc.Vestea rea este ca este greu sa construiesti un AI / EA decent, de ce credeti ca cei de la wallstreet angajeaza matematicieni si programatori ca sa le faca robotii lor.Daca tot nu team convins uitate la asta, si acest robot e facut doar de o femeie rusa care probabil nu a lucrat la wallstreet.

http://www.myfxbook.com/members/revolucion2mil/bestsystem7-2011/328097

Editat de Proximus
Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.