- Răspunsuri 138
- Citiri 40,6k
- Creat
- Ultimul Răspuns
Top autori în acest subiect
-
Deltatrade 48 postări
-
ovidiubenone 38 postări
-
tavi_star 12 postări
-
Apollo 7 postări
Zile populare
Most Popular Posts
-
Ma bag si eu in discutie, ca tot e forum public ... De la inceput va zic ca eu am pierdut pana acum. Dar nu ma las! Poate ca nu sunt oameni care fac bani pe forum, nu e important asta. Importan
-
Pierderile fac parte din business . In orice afacere exista pierderi, iar in trading orice pierdere este defapt pretul platit pentru ceea ce ai experimentat si invatat. Si pana la urma, orice pierdere
-
"-va pierdeti vremea cu roboti de pe myfxbook sau din alta parte cu randamente de zeci, sute (!!!) de procente lunar. Banuiesc ca aveti toti peste 18 ani aici, sa credeti in asa ceva e echivalentul la
Featured Replies
- Anterioară
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- Următoarea
- Pagina 8 din 14
- Anterioară
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- Următoarea
- Pagina 8 din 14
Navigare recentă 0
- Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
cateva zile de simulat pe chartgame: http://chartgame.com/trackrecord.cgi?gt4pt5,77 . profitabil am batut buy and hold in peste 2000 de tranzactii.
atasat este un demo pe ultimele 2 saptamani pe forex.
nu sunt inca trader pe real caci am niste prb offline si nu pot sa stau 24 de ore sa urmaresc piata dar am sa va spun putin din ce stiu eu despre domeniul asta.
1. nu exista traderi profitabili pe termen lung pe forumuri. termen lung 1-2 ani
2. exista succes de scurta durata pe forex si poate sa fie colosal. la fel va fi si caderea.
dukascopy a facut concurs de trader of the month de cativa ani. rezulatele erau colosale. 300% si poate chiar 1000%. cu asemenea rezultate te asteptai ca acei traderi sa ajunga cei mai bogati oameni din lume. toate bune si frumoase pana cand am vazut trader of the year. castigatorul avea doar 100%.
forexfactory a facut sectiunea de trade explorer de 2 ani. dupa ce am analizat graficele celor care aveau rezultate de peste 50% mi-am dat seama ca de fapt nu as investi in niciunul pentru ca niciunul nu avea consistenta in ceea ce facea sau din contra avea un profit factor asa de mare incat o cadere ulterioara era inevitabila. am vazut totusi si cateva statistici bune pe myfxbook cu oameni care au castigat luna de luna timp de 1 an . asta da consistenta numai ca este al naibii de rara.
test.bmp