Cred ca sunt dintre acei care au intrat Sell cu 2-ua zile in urma cind pe Daily a aparut un Hammer tocmai pe linia de triunghi, eo ma uitam cu un ochi sa intru si eu, dar asa si nu am intrat, insa am facut alta prostie dar in alta parte.. . Ca sa fie mai pe scurt USD/JPY pe Weekly avem divergenta dintre RSI si pretul. Pe Dayli avem spargerea triunghi, si fibo Montly de 50%. Ce pot sa spun, sau de azi mergem in sus si in sus, sau putem sa avem o batuta pe iesirea din triunghi, insa cu batuta cam weekly nu prea ne da voie caci iaca iaca vine impulsul. Dupa parerea mea, vedem ce se intimpla pentru ziua de azi apoi scoatem o concluzie si punem orderul.
USD/JPY a inceput incet urcare, iesirea din triunghi, dar nu putem sa spune sa nu faca cale intoarsa ca sa testeze ceia ce a inceput, insa viitorul eu il vad acolo sus la 61.8 % din fibo. Detalii in i
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
Informații Importante
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.
Cred ca sunt dintre acei care au intrat Sell cu 2-ua zile in urma cind pe Daily a aparut un Hammer tocmai pe linia de triunghi, eo ma uitam cu un ochi sa intru si eu, dar asa si nu am intrat, insa am facut alta prostie dar in alta parte..
. Ca sa fie mai pe scurt USD/JPY pe Weekly avem divergenta dintre RSI si pretul. Pe Dayli avem spargerea triunghi, si fibo Montly de 50%. Ce pot sa spun, sau de azi mergem in sus si in sus, sau putem sa avem o batuta pe iesirea din triunghi, insa cu batuta cam weekly nu prea ne da voie caci iaca iaca vine impulsul. Dupa parerea mea, vedem ce se intimpla pentru ziua de azi apoi scoatem o concluzie si punem orderul.
Editat de kashak