Arcond iti respect punctul de vedere dar atentia mea este concentrata pe performantele de pe contul real. Acolo intradevar sunt optimist si ma astept pana la sfarsitul anului la cele mai bune rezultate din ultimii 2 ani de trading pe real.
Majoritatea incepatorilor sunt foarte optimisti cand isi arunca primii bani reali pe forex, au atitudine de adevarati invingatori, dar statisticile arata ca tocmai optimismul asta al lor ii orbeste de realitatea ca se arunca intr-o piata unde concureaza cu profesionisti ce fac asta de o viata intreaga si s-au pregatit ani sau zeci de ani pentru asta pe bani reali in comparatie cu incepatorii care dupa o luna profitabila pe demo au impresia ca o sa se imbogateasca extrem de rapid.
Crezi ca poti bate un campion la sah doar pentru ca iti place sahul si esti optimist cu atitudine de invingator?
Eu sunt genul de om care joaca sah de placere si pentru stimularea neuronilor si ma simt la fel de castigat daca adversarul invinge mai ales daca invat ceva din partida respectiva. Cam la fel si cu aceste concursuri pe bani virtuali.
Afirmatia respectiva legata de sansele de a fi in top 3 la concurs era menita sa clarifice faptul ca prefer regulile
nu pentru ca as considera ca m-ar avantaja ci pentru ca asa mi s-ar parea mai "realist" totul... Dar lasa ca poate facem un concurs noncomformist pe bani reali ca sa fie realist
arcond, on 18 August 2010 - 11:10 AM, said:
Atunci lasa-i pe altii mai optimisti ( chiar fara motiv ) sa vorbeasca .
Ok.
Nu mai zic nimic ca vad ca oricum fiecare interpreteaza cum vrea, cum poate, cum se nimereste sau poate pur si simplu nu stiu eu sa ma exprim corect. E si asta o varianta... Bafta la concursuri
Edited by sian, 18 August 2010 - 11:49 AM.
Trading is a psychological game, the way of self-realization and self-knowledge... (Bill Williams)