Sari la conținut

IronFx Blog

  • intrări
    22
  • comentariu
    1
  • citiri
    113.034

Imaginea de ansamblu 11.04.2013


scuturicip

1.785 citiri

blog-0475295001365669283.jpg

• “The minutes” al reuniunii FOMC din martie a confirmat interesul crescut al Comitetului în scăderea dozei de relaxare cantitativă (QE), când datele vor permite. Secțiunea cheie a fost "Mulți participanți ... și-au exprimat opinia că îmbunătățirea continuă în perspectivă pentru piața forței de muncă ar putea determina Comisia să încetinească ritmul achizițiilor de la un moment dat în cursul următoarelor reuniuni". Această afirmație este mult mai clară și prezintă un consens mai mare decât în ​​ședința precedentă. , atunci când "Mai mulți participanți au empatizat cu ideea ca ar trebui să fie pregătiti ca si comitet să varieze ritmul de achiziții al activelor." FOMC construieşte un consens față de scăderea dozei QE dacă și atunci când datele vor permite. Asta ar trebui să ajute dolarul avand in vedere ca alte țări rămân angajate in programe de QE, în special Japonia și Marea Britanie.

• În Japonia, guvernatorul BoJ, Kuroda, a declarat reporterilor că BoJ a luat toate măsurile necesare și posibile și nu au fost planificate ajustări suplimentare pentru moment. Observațiile pot fi o incercare de a preveni orice critică a masurilor japoneze, la reuniunea G20 de săptămâna viitoare de la Washington. USD / JPY a scăzut brusc după aceste știri, dar cumpărătorii au intervenit rapid, confirmând cererea puternică pentru baza perechii și împingând-o în sus, chiar mai sus decât înainte de ştiri şi îndreptându-se spre nivelul de referinţă de 100.

• Principalele date de astăzi din Europa sunt rapoartele CPI pentru luna martie din Franța și Germania (inițial din Franţa, apoi din Germania). Grija principala ar fi o rată a inflaţiei prea scăzută, ceea ce ar forţa BCE să slăbească şi mai mult şi, prin urmare, ar fi EUR / USD bearish. În SUA, cererile iniţiale de şomaj săptămânale vor fi analizate cu atenție in unghiul de viziune FOMC că "îmbunătățirea continuă în perspectivă pentru piața forței de muncă" este o condiție prealabilă necesară pentru scăderea dozei de QE. Piața se așteaptă ca saltul de săptămâna trecută, în cererile inițiale de şomaj la 385k să fi fost o întâmplare și că acestea vor cădea înapoi la 365k în această săptămână, doar un pic mai mare decât 357k de acum două săptămâni. Dacă, pe de altă parte, cererile de astăzi de şomaj confirmă imaginea unui pieței forței de muncă slabe coroborate cu datele NFP de săptămâna trecută, atunci o oprire timpurie a QE ar fi mai puţin probabilă şi ar avea ca effect slăbirea dolarului.

EUR / USD

EUR / USD s-a tranzacționat ieri, intre rezistenţă şi suport, cursul de inchidere fiind mai jos în urma FOMC minutes , cu nivelul de suport la 1.3075 acum aparent în calitate de rezistență. Suport acum pare să il gasim in zona 1.3010, cu un suport puternic Fibonacci la 1.2980. Rezistenţa Fibonacci și media mobile pe 50 de zile poate veni la 1.3110, cu vârful rezistenţei liniei de tendință la 1.3160. Ne așteptăm la un anumit grad de volatilitate devreme în această dimineața datorită datelor CPI din zona euro care ne-ar putea arăta rezultate mixte între țări.

USD / JPY

USD / JPY pare să fi găsit suport la 99.35, in evoultia pretului noiembrie-februarie transformat din suport in rezistenţă venind astăzi peste nivelul de 100 la 100.25. Rezistenţa aflată la 99.90 de 4 ani poate fi străpunsă astăzi dacă cererile de şomaj de astăzi din SUA vor arăta o scădere.

 

 

NZD/USD

• Vânzările de case au crescut cu 11% (date comparate anual) cu preţuri mai mari cu 8.6% (date comparate anual) ; aceste rezultate au creat reacţie de alertă din partea Ministerului de Finanţe, afirmând că dobânzile ar putea creşte pentru a echilibra avansul în piaţa imobiliară. Drept rezultat “The Kiwi” a crescut.

• Ieri NZD/USD a străpuns nivelul de rezistenţă al evoluţiei pe ultima lună, în ciuda viziunilor bullish în urma procesului verbal FOMC. Mişcarea a condus la o străpungere a maximului de 0.8752 din data de 31 August 2011 , care este cel mai mare curs de schimb din ultimii 32 de ani. Rezultatul in scădere al indicatorului Business PMI, a condus la retragerea de moment la nivelul 0.8572, care transformă acum un fost nivel de rezistenţă în nivel de suport.

Aur

• Aurul a avut o zi rea de la început , ETF-urile de Aur au văzut ieşiri de capital chiar în raliul de marţi. Publicaţia “ The Wall Street Journal” a scris despre graba între investitorii japonezi să vanda aurul datorită aurului denominat în Yen care a crescut, iar ştirile despre Cipru care trebuie să vândă aur în valoarea de 400 milioane de euro pentru a finanţa o parte din pachetul de salvare, nu a fost de ajutor aurului.

• Aurul a gasit suport la minimul din formaţiunea pennant recentă, care coincide cu 23.6% nivel de retragere a străpungerii şablonului pennant. Reducerea ţintei pe preţul aurului făcută de Goldman Sachs` deasemnea a pus presiune pe vânzare, ţinta de 3 luni fiind modificată de la 1615$ la 1530$.

• Nivel puternic de suport putem găsi în zona 1535$ - 1540$, cu o străpungere a nivelului de 1535$ semnalând o piaţa primară bear. Suportul curent îl putem găsi în zona 1549.5$ - 1554.5, cu o rezistenţă minoră la 1564$ şi o rezistenţă puternică la 1572 $.

Petrol

• Petrolul a găsit suport ieri în zona 93.50$ - 93.90$ , care încă se menţine ca zonă de suport, iar nivelul de rezistenţă s-a mutat la 94.50$ cu o creştere mai mică decât anticipată a stocurilor de petrol. O străpungere a nivelului de 94.50$ , ar putea ţinti un nivel de rezistenţă în zona 95.60$, cu linia de trend a rezistenţei undeva deasupra nivelului de 96$. Căutăm trecerea peste ( crossover) a indicatorului combinat RSI-9MA înainte de a merge pe indicaţiile Stochastics bullish zilnice.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.