Sari la conținut

IronFx Blog

  • intrări
    22
  • comentariu
    1
  • citiri
    113.041

Imaginea de ansamblu 24.04.2013


scuturicip

2.871 citiri

• Dolarul a câștigat în cursul perioadei de tranzactionare europene deoarece PMI german a ieşit surprinzător de slab şi a crescut posibilitatea unei relaxări a condiţiilor de către BCE săptămâna viitoare. Comentariile Bundesbank că producția industrială lentă și vremea rece să fi întârziat redresarea economică a Germaniei nu a ajutat. PMI Markit al SUA a fost, de asemenea dezamăgitor, dar care nu a reușit să aibă același impact pe piața valutară, poate pentru că este destul de nou (PMI-ul Institutului pentru managerii de aprovizionare , care va fi săptămâna viitoare, are o istorie mai lungă), Poate pentru că este încă în teritoriul expansionist, și probabil pentru că vânzările de case noi din SUA a depășit ușor așteptările (sau nu, în funcție de ce studiu utilizați). În orice caz, se pare că există o tendință negativă față de euro; îmbunătățirea politicii italiene care va ajuta la scăderea în randamentele obligațiunilor periferice, de exemplu, nu este în măsură să ajute moneda unică.

• Marea surpriză din timpul sesiunii de tranzacţionare din SUA a fost un tweet de la Associated Press precum că a fost bombardată Casa Albă. Se pare că AP Twitter a fost spart și a fost o alarmă falsă. Reacția pe piețele a fost instinctivă: acţiunile au scăzut cu 0,9% în cele patru minute înainte ca hack-ul să fi fost clarificat, dar mișcarea pe piața valutară a fost practic limitată la USD / JPY, care a fost în scădere cu 0,7%. Presupusul refugiu USD / CHF a fost în scădere cu 0,1% și nu a existat nici o mișcare distinctă în EUR / USD. (Aurul a bifat până la 0,3%). Acest lucru arată clar că piețele au în vedere siguranţa în zilele noastre.

• Indicele Ifo, care va ieşi astăzi, este de așteptat să fie descendent pentru a doua lună la rând. Adăugat la PMI german dezamăgitor de ieri, ar cimenta, probabil, ideea de o reducere a ratelor BCE de săptămâna viitoare și un EUR / USD bearish. Pe de altă parte, încrederea mediului de afaceri belgian este de așteptat să crească ușor la -14.7 de la -15.0. Că nu este la fel de larg privit ca Ifo, dar, de fapt, urmărește creșterea euro mai bine decât o face Ifo, pentru că Belgia este o economie mică deschisă, care reflectă tendințele la nivel european. În SUA, ordinele de bunuri de folosință îndelungată sunt de așteptat să fie mai scăzute cu 3,0% (lună la lună) după creșterea ridicată din februarie de 5,7%. Cu toate acestea, cu excepția comenzilor de transport care se referă numai la comenzile de bunuri de capital non-defensive cu excepția aeronavelor, se așteaptă ca cifrele să revină, fapt care ar putea contribui la creșterea încrederii în economia SUA și sprijini în continuare USD.

 

EUR / USD

EUR / USD a lovit iniţial rezistenţa situată la 1.3080 în urma datelor PMI franceze mult mai bune decât anticipate, dar moneda comună a scăzut cu mai mult de 100 de pips la suportul de la 1.2980 în urma cifrelor PMI germane sumbre și datelor din zona euro marginal mai rele. Perechea a revenit cu toate acestea, după anunțarea unei creșteri în vânzările de case noi din SUA. PMI SUA, de asemenea, a ieșit mult mai rău decât se aștepta, dar, din nou, a fost expansionist, fapt ce indică divergențe de recuperare între zona euro și SUA. Rezistenţă minoră vine la 1.3000, care este, de asemenea, suportul trendului, cu 1.3075 si 1.3120 fiind nivelul Fibonacci. Suport suplimentar poate veni la MA la 200 de zile la 1.2925, cu suport suplimentar la 1.2875.

 

USD / JPY

USD / JPY a câștigat ieri, găsind rezistenţa la suportul anterior al liniei de trend. Același nivel de suport vine de la maximele recente de 99.95. Suportul vine la 98.50, atât în ​​primele ore de tranzacționare, precum și în urma falsului tweet AP. Un oarecare suport pare să vină din nou la 99.35, cu un alt nivel notabil al prețurilor fiind 98.80.

 

USD/SEK

USD/SEK a avut o străpungere inpresionantă după ce raportul șomajului a crescut neaşteptat în Martie. Perechea valutară a străpuns trendline-ul superior pentru trei zile consecutive până la trendline-ul

care se extinde de la maximul din Iunie 2012. Străpungerea a găsit rezistența la nivelul de retragere Fibonacci de 50% pe evoluția ascendentă din perioada Mai 2011 – Iunie 2012, cursul închizând deasupra mediei mobile pe 200 de zile. Un nivel de rezistența puternic îl putem găsi în zona 6.6400 – 6.6800 unde întâlnim şi nivelul de retragere Fib 38,2% pe mișcarea descendentă după maximele din 2012. Următorul nivel de rezistență îl găsim la 6.7150, cu un nivel de suport la 6.7150, următorul nivel fiind 6.5340, unde găsim şi nivelul de retragere Fib de 23,6% pe evoluția desecendentă din perioada Iunie 2012 – Februarie 2013.

 

Aurul

Aurul s-a depreciat ieri în timp ce dolarul era în teritoriul pozitiv iar indicii bursieri la nivel global au performat, găsind suport la nivelul de 1400$. Un nivel de rezistență îl găsim la 1423$, nivelul de 38,2% retragere Fib pe deprecierea recentă, și cu recentele maxime la 1439$, care cel mai probabil vor fi testate. Linia de trend si suportul Fibonacci vine la 1385$, iar o viitoare rezistența poate fi la 1450$.

 

Petrol

Petrolul a atins nivelul de suport la 87.80$ după datele PMI dezamăgitoare din Germania, înainte să revină la 88.75$ doar ca prețul să se deprecieze din nou după ce cifrele pentru vânzarea de case noi şi PMI din SUA au ratat estimările. Un boom-ul la 89.30 dolari, nivelul de inversare 100% a raliului din martie, a marcat o săptămână mare pentru petrol și cei trei principalii indici bursieri din SUA care au avut aprecieri solide de 1%, în timp ce American Petroleum Institute a aratat o scădere a stocurilor din SUA. Cu indicări ferme bullish in analiza tehnică, petrolul este setat să lovească rezistenţa de 89.90 dolari în primele ore, cu performanța ulterioară fiind dictată de datele legate de raportul bunurilor de folosință îndelungată și cifrele pentru stocurile de petrol EIA, setat pentru o scădere (pe bază de știri) iar mai apoi pentru o creștere, ambele având implicații bearish pentru petrol. Un alt nivel de rezistență îl putem găsi la 90.70 dolari, nivelul de retragerea de 61.8% din decembrie-februarie evoluție bullish, și $ 92.20 unde găsim media mobilă pe 200 de zile, care în viitorul apropiat se intersectează cu media mobilă pe 50 de zile. Suport notabil găsim la nivelurile de 88.40$ și 87.80$.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.