Sari la conținut

IronFx Blog

  • intrări
    22
  • comentariu
    1
  • citiri
    113.054

Imaginea de ansamblu 25.04.2013


scuturicip

3.073 citiri

• Principalii indicatori de ieri din SUA și Germania, au ieșit mai rău decât era așteptat, fapt care arată o încetinire în revenirea economică. Ifo german al sentimentului de afaceri s-a înrăutățit, câteva previziuni ratate aşa cum a fost și cazul bunurilor de folosinţă îndelungată din SUA, inclusiv cu și fără comenzi de apărare. Cea mai mare schimbare fundamentală a fost aceea că, după datele germane slabe și o declarație dată de Vitor Constancio, VP al BCE cum că Banca Centrală este "pregătită să acționeze în cazul în care condițiile economice continuă să ofere vești proaste, așa cum din păcate a fost cazul în datele recente publicate ", proporția de economiști care prezic o scădere de 25 pp la rata de referință a BCE au devenit majoritari. În această dimineață aproape 60% din economiști prognozează o scădere, o creștere de la aproximativ 45% faţă de ieri dimineață.

• Cea mai mare știre de azi este din Marea Britanie, unde PIB-ul Q1 va fi anunțat. Deși Q1 este acum istorie, cifrele PIB-ului vor fi urmărită îndeaproape pentru a vedea dacă Marea Britanie a intrat într-o recesiune triplă. Creșterea PIB-ului a fost negativă (trimestru la trimestru) pentru patru din ultimele cinci trimestre și prognoza medie pentru Q1 este de numai +0,1%, abia pozitiv, ceea ce înseamnă că nu ar trebui prea mult pentru a rata previziunile şi a scădea în jos la zero. Este posibil ca vremea neobișnuit de rece din martie care a cauzat o încetinire suficientă în construcții și producție să încline balanța. Având în vedere refuzul guvernului să-și regândească politica sa fiscală, un rezultat de genul acesta ar crește presiunea asupra Băncii Angliei să facă mai mult pentru a sprijini economia prin politica monetară. Acest lucru ar fi distinct GBP-negativ.

• Şomajul spaniol, cu toate că nu afectează piața, este un indicator jalnic al răspândirii sărăciei peste zona euro prin programele de austeritate. Se preconizează să crească la 26,5% de la 26.02% în Q4. Prețurile de proprietate irlandeze care, de asemenea, nu mişcă piața, au scăzut cu 1,5%, (lună la lună) în luna februarie, nici un consens pentru cifrele lunii martie.

• Este de așteptat ca săptămânalele cifre ale şomajului din SUA să fie destul de constant la 350k vs 352k în săptămâna precedentă.

• În această noapte va exista o reuniune a comitetului de politică monetară (MPC) a BoJ, și publicarea "Perspectivele privind activitatea economică și a prețurilor." Speculaţiile de la Tokyo sunt că MPC poate ridica prognoza pentru inflația de bază (excluzând alimentele proaspete ) la 1,5% de la 0,9% pentru anul fiscal 2014 în raportul său. Aceasta mişcare ar putea da un semnal de încredere MPC că va fi în măsură să îndeplinească obiectivul de 2% pentru inflație în termen de doi ani. Aceasta este o parte din încercarea sa de a utiliza toate pârghiile, la comanda acestuia, psihologice, precum și monetare, în scopul de a schimba așteptările pieței. Până în prezent, încercarea pare să funcţioneze, rata inflației este în creștere, chiar în timp ce CPI a căzut înapoi în deflație.

 

EUR / USD

EUR / USD a găsit ieri suport la 1.2980, dar s-a mişcat până la 1.2960 în urma Ifo german privind sentiment de afaceri sumbru, care s-a deteriorat mai mult decât a fost anticipat. Cu toate acestea, perechea a recuperat rapid deoarece Italia, a scos la licitație, la creșterea cererii, obligaţiuni de 2 ani la un randament scăzut record de 1,17 la sută, mult mai mic decat randamentul de 1,75 la sută la licitația din 25 martie. Acest lucru a fost ajutat de speculația precum că BCE va reduce rata de referință și Italia va avea în sfârșit un guvern, aceasta din urmă alimentând a fi o iluzie ca negocierile coaliție au dus la un acord ieri. Cu toate acestea Euro şi-a continuat câștigurile sale după lansarea comenzilor din SUA pentru bunuri de folosință îndelungată mult mai rele decât aşteptate și a continuat să câștige în primele ore azi, investitorii părând să renunțe la dolar şi a opta pentru valute cu randament ridicat. Vârful suportului trendului vine la 1.2950 cu nivelul de 1.3000 care a acționat atât în ​​calitate de suport cât şi de rezistenţă la ultimele şedinţe. Rezistența inițială poate veni la 1.3075 şi rezistenţa în continuare la 1.3120.

 

USD / JPY

USD / JPY tranzacționate într-un interval de tranzacționare foarte îngust și a format în esență, un doji, închidere aproape de unde a deschis. Suportul a venit la 99.35, care este un suport valabil pentru ziua de azi, de asemenea, cu suport suplimentar la 98.80. Cu toate acestea, mișcările sunt susceptibile de a fi minime în prezent înainte de reuniunea MPC a BoJ. O creștere a prognozei de inflație de bază mâine devreme însă poate da perechii impulsul necesar pentru a străpunge bariera de 100 cu care a cochetat în ultimele două săptămâni. Rezistenţa iniţială, ulterior, vine la 101.50, care este maximul de 5 ani, care, de asemenea, a acționat ca un suport final de două ori într-o perioadă de 12 ani (1995-2007).

 

GBP/USD

GBP/USD a câștigat 100 de pips în ultimele 24 de ore așa cum este de așteptat să se evite restrictiv recesiunea triplă. Lira a început să câștige de ieri dimineață devreme ca urmare a deciziei Bancii Angliei de a prelungi cu un an, până în ianuarie 2015, programul de stimulare, care oferă împrumuturi mai ieftine pentru companii și consumatori în încercarea de a stimula investițiile și creșterea economică. Perechea, însă, a fost, de asemenea, stimulată de o îmbunătățire în Marea Britanie și o deteriorare în cererile de credit ipotecar din SUA. O corecție negativă ca urmare a cifrelor mai slabe decât așteptate pentru indicatorul CBI indicele vânzărilor cu amănuntul, a fost imediat ștearsă în urma raportului îngrozitor din SUA pe bunurilor de folosință. Rezistenţa trendului vine la 1.5350, cu maximele recente fiind 1.5410, unde găsim, de asemenea, banda Bollinger superioară și nivelul de retragerea de 38.2% pe scăderea din acest an, care menține lira, în ciuda revenirii, cel mai slab performer după Yen. În cazul în care cifrele pentru PIB-ul preliminar vor depăși așteptările găsim, probabil, o rezistență puternică în zona 1.5480 care vede nivelul de retragerea de 38.2% din raliul lung de un an, care a început în mai 2010. Cu toate acestea o confirmare a unei recesiuni, poate duce perechea către o străpungere a valorii 1.5200, un nivel de suport important, unde se găsesc două niveluri importante retragerea Fib, probabil, stoparea declinului poate fi în zona 1.5100.

 

Aur

• Aur s-a apreciat ieri, ca urmare a raportului mai slab pentru bunurile de folosință îndelungată din SUA și continuă să-și revină, împreună cu alte metale prețioase, pe anticiparea că BCE va reduce rata de bază. Acest mini-raliu cu toate acestea, poate fi unul scurt astăzi, 1450$ fiind o rezistență puternică și unde găsim nivelul de retragerea de 38.2% pe evoluția de creștere care a urmat după ce a început criza financiară din 2008, precum și nivelul de retragerea de 50% din recenta depreciere. Un suport poate veni la 1,431 dolari, cu un suport mai puternic la 1,423 dolari, nivelul de retragerea de 38.2% din mișcare masivă de depreciere care am văzut-o în ultimele două săptămâni.

 

Petrol

• Petrolul a fost un câștigător net ieri, în ciuda rezultatelor slabe pe raportul din SUA privind comenzile bunurilor de folosință, iar stocurile EIA pentru săptămâna a văzut o creștere de mai mică decât se aștepta piața. Semnalele bullish de pe analiza tehnică au ajutat la amplificarea câştigurilor, cu o rezistență puternică la 92 dolari - 92.50 dolari zonă care vede fostul suport al trendului, două niveluri notabile Fibonacci precum si mediile mobile de 50 și 200 zile, care se îndreaptă spre o "death cross". O retragerea din această zonă pare probabilă,având in vedere severul nivel de supracumparare de5 zile pe Stochastics. Suportul initial îl găsim la 90.70 dolari, nivelul de retragere de 61.8% pe evoluția din decembrie-februarie „Bull Run”, cu un suport testat de mai multe ori la 89.90 dolari, nivelul de retragere de 38.2% din declinul martie - iunie 2012.

0 Comentarii


Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat

Vizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.