Sari la conținut
  1. Started by Cosmin,

Am terminat primul tutorial audio-video despre optiuni...

2. Started by Cosmin,

Aici imi propun sa pun cat de des tranzactii cu optiuni, eventual si cu unele explicatii.

3. Started by Cosmin,

Bullish Long CallShort PutLong SyntheticCall BackspreadCall Bull SpreadPut Bull SpreadCovered CallProtective PutCollar BearishShort CallLong PutShort SyntheticPut BackspreadCall Bear SpreadPut Bear Spread NeutralLong StraddleShort StraddleLong StrangleShort StrangleLong GutsShort GutsCall Time SpreadPut Time SpreadCall Ratio Vertical SpreadPut Ratio Vertical SpreadLong Call ButterflyShort Call ButterflyLong Put ButterflyShort Put ButterflyLong CondorShort Condor

4. Started by TheEconomist,

Aici e un site pe care l-am gasit cu ceva timp in urma, este foarte greu de gasit daca dai cautari in wild: www.optionistics.com Ofera cotatii la optiuni si mai ales greeks. Nu necesita niciun fel de registration. Dar, din cate vad, nu prea merge pentru optiunile de la futures.

5. Started by Cosmin,

In cateva minute voi adauga prima inregistrare audio-video despre optiuni! Va doresc o sambata frumoasa!

6. Started by TheEconomist,

Cred ca ThinkOrSwim (TD Ameritrade) e cel mai tare broker de optiuni. Are suport pentru foarte multe chestii: thinklink, pentru strategii, thinkscript pentru indicatori (poate si strategii) si mai ales thinkback pentru backtest (care e IMPOSIBIL de facut cu orice alta statie - MetaTrader, eSignal, TradeStation, etc), plus suport pentru calendare (earnings, dividends etc). Asa ca mi s-a pus pata sa-mi deschid cont. Chiar maine sper sa obtin de la banca una dintre hartii, dar mai am alte chestii... formularul de deschidere cont , si formularul fiscal W-8 BEN, care trebuie completate si trimise prin posta. Vreau si eu o discutie pe tema asta, daca stie cineva exact ce…

7. Started by Cosmin,

La acest sfarsit de saptamana voi adauga pe acest grup un material introductiv despre tranzactionarea cu optiuni!

8. Started by Alecsa,

pentru cei care vor educatie yale, mie mi-e cam scarba de ei drept sa vorbesc, dar sunt mai buni ca harvardul. http://oyc.yale.edu/economics/econ-251/lecture-1#transcript

9. Started by Cosmin,

Dragi colegi am revenit pe forum. Am avut o perioada grea si din motive personale nu am mai intrat pe forum. Dar cum 2012 s-a dus si toate cele intamplate atunci le-am pus bine intr-o cutiuta, mi-am facut curaj si iata-ma cu forte proaspete iarasi aici!

10. Started by Cosmin,

Imi pare rau ca am disparut o perioada, dar va asigur ca am avut un motiv intemeiat. In aceasta saptamana voi inregistra inca un material despre optiuni. Spor la trade!

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.