Sari la conținut

Vaxx

Traders
  • Număr mesaje

    889
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    13

Postări postat de Vaxx

  1. Acum ca sunt pe demo vreau sa vad acuratetea strategiei. ei bine atunci cand voi fi pe real cu siguranta voi pune si SL-ul sau poate nu.

    TP in functie de timp: Vad cum se misca pretul, sa presupunem ca acum o ia la vale violent. Ei bine vad viteza de coborare care se face intr-un timp anume. Daca aceasta viteza scade la un moment ( si aici este posibil sa i-au teapa pt ca poate fi o miscare minora corectiva ) incep sa ma gandesc la inchiderea tranzactiei. Daca observ ca pretul nu mai coboara sau o face foarte greu ( dureaza mai mult timp ) atunci inchid.

  2. In aceasta teorie este adaugat si timpul. Ei bine in functie de timp voi iesi din tranzactie si nu de pret. Rezulta ca nu avem deocamdata un target, dar cu timpul o sa-l avem.

    SL-ul nu este pus deoarece eu il am pregatit in minte si anume la finalizarea valului anterior. Daca pretul urca violent atunci inchid tranzactia la SL 1. Daca pretul se misca lent si consuma mai mult timp decat valul (a) atunci inchid tranzactia la SL 2. Daca pretul consuma deja mai mult timp decat valul (a) atunci cu siguranta pot spune de pe acum ca va fi sell curat.

    Acum in momentul de fata valul in desfasurare a depasit timpul de formare al valului (a) si deci suntem intr-un val corectiv. Daca suntem in val corectiv atunci suntem sell deoarece trendul mare ( intermediar ) este de sell.

     

    Daca nu este sell dau o bere, daca este sell dai tu o bere ?

     

    Cu respect,

     

     

    P.S Totul se rezuma la fractali. Este vorma de comportament, timp, dimensiune, gradele valurilor, ce este acela un val, cum se ploteaza datele din piata, retrageri de pret, retrageri de timp, confirmari, unde se termina si unde incepe un val, comparatia unui val cu cel adiacent lui, paternuri, contextul paternurilor, confirmarea paternurilor, miscarea post patern etc...

    post-2700-0-38134900-1424240274_thumb.png

  3. ALPARI a intrat in insolventa.

    O sa mut toate graficele la un alt broker si voi deschide alt cont. Imi pare rau de acest lucru dintr-un singur motiv, deoarece se poate vedea pe acest cont tranzactionarea in decurs de cativa ani de zile.

     

    asta este

  4. EURUSD - inceput de an

     

    Acum piata se dezvolta in valul a din a treia structura corectiva ( trend down ). Trebuie asteptata formarea piciorului b ( valul b ) si daca se formeaza un triunghi atunci putem spune ca se va intoarce dar pana nu vedem ce comportament va fi in continuare este periculos de tranzactionat.

    post-2700-0-42143700-1420229259_thumb.png

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.